"Dan D" za Kristijana Ronalda!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.07.2021.
10:07
Izvor: Sportske.net

Šta je hteo da poruči?

Vincent Carchietta/Pool Photo via AP
Vincent Carchietta/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Nova poruka Kristijana Ronalda, napisao je "Dan odluke", a nikome nije jasno o čemu se radi. Da li samo doliva ulje na vatru, ili se radi o nekom marketinškom triku, ostaje da vidimo. 

Kristijano bi sledećeg vikenda trebalo da se pojavi u Torinu i počne da trenira. On nije ni nagovestio ljudima iz Juventusa da želi da ode, ali je potvrđeno da je PSŽ razgovarao sa Mendešom.

I tema je bila jedna, da li je Ronaldo spreman da dođe u Pariz, ako Mbape ode? To baš i nije prijalo Kristijanu, njegov ego ne dopušta da bude rezervna varijanta, ali sa druge strane Portugalac je svestan da su mu šanse da osvoji Ligu šampiona veće u drim-timu PSŽ.

Za "Svece" ovo bi bio marketinški potez bez presedana, samo u Parizu živi oko 300 000 Portugalaca, da ne pričamo na globalnom nivou šta znači njegov dolazak.

Juventus?

Ćute i čekaju?

Alegri nije baš veliki fan Ronalda, to se manje-više zna, ali sigurno ga se ne bi lišio da ne dobije adekvatnu zamenu. Ipak, ako bi PSŽ ponudio Ikardija kao deo sporazuma, čini se da bi Italijani oberučke prihvatili. Naime, povratnik na mesto trenera veruje da Ronaldo igra za sebe, da guši mlade igrače, planira da forsira Kjezu i Kuluševskog po bokovima, ali i Dibalu iza napadača. Da li će taj napadač biti Morata ili eventualno Ikardi, manje je važno, tek Maks smatra da ne bi trebalo da zavisi od Portugalca.

Sve u svemu, situacija je nerešiva ako Mbape ostane, jednostavno, za Ronalda ne bi bilo mesta, pogotovo ne kao luksuz od 30 miliona godišnje plate.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke