Dan nakon trofeja, Mhtarijan prelazi u redove Rominog velikog rivala!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 26.05.2022.
14:21
Izvor: Sportske.net

Murinjo ostaje bez evropske talije.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Najbolji jermenski fudbaler Henrik Mhtarijan, samo dan pošto je sa Žozeom Murinjom stigao do drugog evropskog trofeja, napustiće Romu po isteku ugovora i preseliti se u redove velikog rivala Intera, saznaje "Gazeta delo Sport".

Jermenu, koji je sinoć u Tirani već u 15. minutu napustio teren zbog povrede protiv Fejenroda, ugovor ističe 30. juna i pošto neće biti produžen, otisnuće se u Milano, baš kao što je to učinio i Edin Džeko.

Kako se navodi, ugovor će biti potpisan na dve godine, a višestruki osvajač priznanja za najboljeg jermenskog fudbalera godine, napustiće "Olimpiko" nakon 43 utakmice i pet postignutih golova za "Đalorose".

Mhtarijan je u pre Rome igrao za engleske Arsenal i Mančester junajted, Borusiju Dortmund, a afirmaciju u evropskom fudbalu stekao je u ukrajinskom Šahtjoru.

Dodajmo da je upravo on jedini igrač koji je sa dva različita kluba pod Murinjovom trenerskom palicom stigao do dva evrotrofeja. Sa Junajtedom je uzeo Ligu Evrope, dok je sinoć sa romom podigrao trofej Lige konferencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke