Dan odluke, dugo putovanje od Kragujevca do Juventusa je gotovo!?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 08.08.2022.
07:38
Izvor: Sportske.net

"Bjankoneri" pred velikim pojačanjem!

Enric Fontcuberta
Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Juventus je pregažen u generalnoj probi u svom centru Kontinasa od Atletika, primili su četiri gola, Morata je doskorašnjem klubu dao tri i izgleda ništa od njegovog povratka u Juventus, iako Alegri insistira.

Ono što bi moglo da malo ublažu zabrinutost navijača je najava transfera do meča protiv Sasuola.

Prvi bi trebalo da stigne Filip Kostić.

Za našeg reprezentativca nema dileme, on želi samo u Juventus, dogovorio je platu od 3.5 miliona plus bonuse, ugovor na tri godine. Kostić je odbio Vest Hem, ali i ne želi da produži ugovor sa Ajntrahtom koji nudi više od Italijana. Klubovi su u dobrim odnosima, Juventus pokušava da dobije popust, spremni su da plate 15 miliona, Nemci traže 20, ali ne smeju mnogo da zatežu, Kostić nema problem da odigra poslednju sezonu u Nemačkoj i kao slobodan igrač se preseli u Seriju A.

On bi bio idealno rešenje za levu stranu, to je ono što nedostaje ekipi, između ostalog, ali to je najbolnije mesto jer Aleks Sandro nije u modi, trener ne veruje mladog Pelegriniju. I u 4-3-3, Kostić može da igra po boku u napadu, u tom slučaju bi Di Marija otišao desno, makar dok se ne oporavi Kjeza.

Ovo je prilika života za Kragujevčanina, preko Radničkog, Groningena, HSV i Štutgarta, preko Ajntrahta, u predvorju je raja, za popularnog "Tučka" ovo je prilika karijere.

Juventus čeka veliko pojačanje, videćemo hoće li Kostić uopšte putovati u Helsinki na Superkup protiv Reala, igrao je u katastrofi sa Bajernom, ali u Italiji očekuju da do srede stigne na "Alijanc stadion".

"Adleri" kao osvajači LE u borbi za Superkup u sredu igraju protiv Reala u Helsinkiju. Veliki izbor kvota i igara možete naći na admiralbet.rs

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke