Dan posle Kukurelje, Čelsi obara i rekord koji drži Hari Megvajer!

Autor: Milovan Longinov
subota 06.08.2022.
11:15
Izvor: Sportske.net

Čelsi u naletu...

EPA-EFE/TIM KEETON
EPA-EFE/TIM KEETON

Povezane vesti

Fudbalski klub Čelsi bi mogao da obeleži finiš prelaznog roka.

Čelsi je juče objavio transfer Marka Kukurelje, koji je postao najplaćeniji bek u istoriji, preskočivši Sitijevo obeštećenje za Kansela. Kukurelja je stigao za 65 miliona evra fiksno i dodatnih osam kroz bonuse, a samo dan posle njegove promocije, Čelsi je spreman da obori još jedan rekord i dovede najplćenijeg defanzivca u istoriji!

Navodno, Čelsi je povisio ponudu za Veslija Fofanu iz Lestera na astronomskih 100 miliona evra, odnosno 85 miliona funti! Time bi Čelsi oborio rekord Mančester Junajteda koji je pre tri godine stigao takođe iz Lestera za 80 miliona funti, odnosno tada 87 miliona evra. 

Fofana takođe želi da ode, ali Brendan Rodžers uporno odbija da se odrekne svog defanzivca. Fofana bi bio idealna zamena za Andreasa Kristensena, koji je otišao u Barsu, dok je Ridigera zamenio Kalidu Kulibali. 

Čelsi je prethodno, osim Kukurelje i Kulibalija, doveo i Rahima Sterlinga, a spekuliše se da uz Fofanu, Tomas Tuhel želi i Frenkija de Jonga iz Barse, sa kojom priprema i trampu leta.

Čelsi bi sa ovakvom ekipom bi mogao da se umeša u borbu za titulu, a AdmiralBet nudi fenomenalnu kvotu 4,00 da će Tuhelov tim zauzeti jedno od prva dva mesta! 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke