Dani Alves se nudi, poslao mejl!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 30.06.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Odbijen je!

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Da je neko pre nekoliko godina rekao da će se Dani Alves samoinicijativno nuditi ekipi koja se jedva izborila za opstanak u Seriji A mislili bismo da je neki vic, ali se to upravo dogodilo.

Legendarni brazilski desni bek je u 39-godini života, prošle sezone se vratio u Barselonu i odigrao 16 utakmica za klub u kojem se proslavio, osvojio tri Lige šampiona i stekao status velikana, ali Katalonci nisu želeli da produže ugovor sa njim, tako je Alves postao slobodan igrač.

Brazilac ne planira da završi karijeru i u potrazi za novim angažmanom. Kolika je njegova želja da nastavi karijeru na visokom nivou dovoljno govori jedna zanimljiva informacija koja se pojavila u italijanskim medijima.

Trostruki šampion Evrope i dvostruku osvajač Kopa Amerike sa Brazilom poslao je mejl članu italijanske Serije A Speciji u kojem im se ponudio za narednu sezonu. Specija se zahvalila veteranu na ponudi, ali je odbila da potpiše ugovor sa njim zbog starosti i velikih primanja.

Tako je šesnaestoplasirani klub Serije A propustio priliku da u svoje redove dovede igrača kakav im se više nikada neće ponuditi, da li je ovo pametna odluka procenite sami.

U petak se igra veliko finale Evropskog prvenstva za omladince, sastaju se veliki favorit Engleska i senzacija turnira Izrael. AdmiralBet je pripremio odličnu ponudu za ovu utakmicu, a mi bismo probali na Izrael, kvota je 6,10.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke