Dani Alveš tek poćetak, Barsin Ćavi ima četiri želje, ovo će biti TIMČINA!

Autor: Boris Jovanović
subota 13.11.2021.
12:39
Izvor: Sportske.net

Ovo su ideje novog trenera!

EPA/QUIQUE GARCIA
EPA/QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Dani Alveš se vratio kao najstarije pojačanje u istoriji Barselone, kako kaže da učestvuje u stvaranju nove istorije kluba. Ali, Ćavi se ovde neće zaustaviti, ima precizan spisak igrača koje želi.

Povratak Tijaga Alkantare je velika želja, ali pitanje je kako će Liverpul reagovati, iako Brazilac koji igra za Španiju svakako hoće kući. 

Za Sterlinga nema novca, čak i ako bi ga Siti poslao na pozajmicu jer mu je plata prevelika. Jeftinija opcija je Kristijan Pulišić, Amerikanac iz Čelsija koji nikada nije ponovio igre iz Dortmunda. Navodni povratak Azara među "Plavce" bi značio da za Pulišića nema mesta, a Barsa razmišlja o Zijehu kako bi povećala ofanzivni kvalitet jer klub će napustiti Luk De Jong, verovatno i Dembele ako ne produži ugovor, a otići će i Martin Brajtvajt.

Ostala eventualna pojačanja?

Mladi Karvaljo iz Fulama koji je eksplodirao u Čempionšipu je ideja za Barselonu jer neće potpisati novi ugovor sa "Kotadžerima" i radije bi u Kataloniju nego u Real koji mu je već navodno ponudio ugovor. 

U napadu, meta je Adejemi, fantastični Nemac iz Salcburga, njega hoće i Bajern, ali u Barseloni bi dobio šansu da igra kao centralni napadač jer se Kun razboleo, kako rekosmo, Kumanova rešenja za napad će otići iz kluba.

Već se spekuliše da bi Buskets, Alkantara i Pedri mogli da čine trojku na sredini u 4-3-3 formaciji, levo je Alba, desno Dest ili Alveš kao pomoć, štoperi Pike i Garsija. 

Jasno je da bi Depaj i ako ostane Dembele mogli da budu izbor, ali mesto će tražiti i Fati ili čak i Kutinjo, ako ne ode. Pjanić koji je na pozajmici u Bešiktašu će biti prodat, kako rekosmo, dolazak nekoga poput Pulišiča i Adejemija bi pojačao konkurenciju u napadu do maksimuma, a uz to i dao alternativu Ćaviju jer dosta igrača može da igra na više pozicija u timu. 

Dovodi se u pitanje pozicija De Jonga, ali od viška kvalitetnih igrača glava ne boli, pa bi praktično za svako mesto u timu imali dovoljno igrača, ne zaboravite na Serhi Roberta koji je univerzalac, ili Mingezu, a šansa će biti pružena i mlađim igračima iz Barselone B.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke