Darvinov gest sa skrivenom porukom pred letnji prelazni rok?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 06.05.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Hoće li ostati i kod Arnea Slota?

twitter
twitter

Povezane vesti

Napadač Liverpula Darvin Nunjez česta je meta kritika javnosti zbog velikog broja neiskorišćenih prilika u poslednje dve sezone.

Ne možemo znati gde bi tačno Liverpul bio da je Darvin konvertovao većinu prilika u koje je ulazio otkako je stigao na "Enfild", ali sa sigurnošću možemo tvrditi da bi se "crveni" nalazili u borbi za titulu Premijer lige i danas da je pogađao u momentima kada je to trebalo da učini.

Urugvajski napadač je plaćen astronomskih 85.000.000 evra, ova sezona mu je definitivno mnogo berićetnija nego prethodna. Radi mnogo više pozitivnih stvari na terenu, bolja mu je komunikacija sa saigračima, ali i dalje promašuje u kontinuitetu. Uprkos tome, učinak od 18 golova i 13 asistencija nije tako loš statistički podatak, a nećemo preterati ako kažemo da je pogodaka moglo biti barem duplo više.

S odlaskom Jirgena Klopa, koji je insistirao da njegovom dolasku, postoji mogućnost da se klub odluči na njegovu prodaju, a poslednji Darvinov gest koji je usledio nakon meča sa  Totenhemom gde je takođe propustio stopostotnu šansu, u današnje vreme može da nagovesti nešto tako.

Naime, "devetka" Liverpula je obrisala sve fotografije u klupskom dresu sa svog Instagram profila ostavivši samo pojedine privatne i iz urugvajske reprezentacije. 

Razlog za tako nešto može da se pronađe u brojnim uvredama koje Darvin dobija zbog svojih promašaja, pa je otuda i njegova nedavna odluka da isključi sekciju sa komentarima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke