Đavoli, uštinite se, ne sanjate - Zvanično je!

Autor: Sportske Net
petak 23.07.2021.
14:30
Izvor: Sportske.net

Potvrđeno.

Manchester United/Twitter
Manchester United/Twitter

Povezane vesti

Dugo su pristalice Mančester junajteda čekale Džejdona Sanča i konačno je tu, i to zvanično. 

Mančester junajted je na svom zvaničnom sajtu potvrdio potpisivanje Engleza do 2026. godine sa opcijom produžetka od jedne godine, koji je stigao za 90 miliona evra. 

Sančo je u svom sada već bivšem klubu Borusiji iz Dortmunda, postigao 50 golova i upisao 64 asistencije u četiri sezone. 

Po potpisivanju i predstavljanju, Sančo je izjavio:

Uvek ću biti zahvalan Dortmundu što mi je pružio priliku da igram fudbal u prvom timu, iako sam oduvek znao da ću se jednog dana vratiti u Englesku. Šansa da se pridružim Mančester junajtedu je ostvarenje sna i jedva čekam nastup u Premijer ligi. Ovo je mlad i uzbudljiv tim i znam da se zajedno možemo razviti u nešto posebno što će doneti uspeh koji navijači zaslužuju. Radujem se saradnji sa menadžerom i njegovim trenerskim timom u daljem razvoju moje igre“, poručio je ofanzivac. 

Trener "đavola" Solskjer poželeo je dobrodošlicu fudbaleru. 

"Džejdon predstavlja vrstu igrača kojeg želim u klubu. On će godinama biti sastavni deo mog tima i radujemo se njegovom razvoju. Njegovi golovi i asistencija govore sami za sebe, a takođe će doneti ogroman tempo, osećaj i kreativnost u tim", kazao je Norvežanin. 





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke