De Jong miljama daleko od Junajteda - "Crveni đavoli" gledaju ka Italiji!

Autor: Lazar Nikolić
subota 30.07.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Dve su opcije.

Manchester United
Manchester United

Povezane vesti

Sve je manje verovatno da će najveća želja Mančester junajteda ovog leta Frenki de Jong završiti na "Old Trafordu". 

Holanđanin ne želi da napusti Barsu u kojoj je ubedljivo najplaćeniji igrač, ne želi ni da mu se plata smanji kako bi rasteretio Barsin budžet i sebe stavio u rang sa ostalima, tako da njegovim ostankom u Kataloniji, barem za sada, niko osim njega nije zadovoljan.

Vremena za Mančester junajted nema, oni moraju da reaguju što pre kako bi u narednoj sezoni imali pravi oslonac na sredini terena. Trenutno postoje dve opcije za novog vezistu.

Prva je nama već dobro poznata, a to je srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić, a druga najnovija Španac iz Napolija Fabijan Ruiz javljaju mediji u Italiji.

Sergej je dugo na radaru Junajted, povezuje se sa "crvenim đavolima" gotovo svakog leta, a sada kada je Pogba otišao u Juventus deluje kao idealna zamena za njega. Mediji u Italiji često su ga i upoređivali sa Francuzem. Transfer naravno koči predsednik Lacija Klaudio Lotito koji želi ogroman novac za Srbina, sada se spominje cifra od 70.000.000 evra, mada je veliko pitanje da li bi to bilo dovoljno.

Što se Ruiza tiče, Španac je interesantan i Juventusu posle Pogbine povrede. Ugovor sa Napolitancima mu ističe sledećeg leta, a vezista želi da napusti Napulj posle četiri godine.

Junajted bi se verovatno manje "natezao" i otrošio ako bi potpisao Ruiza. Veruje se da bi 55.000.000 evra bilo dovoljno za transfer 26-godišnjeg Španca, koji ne bi imao ništa protiv da načini iskorak u svojoj karijeri.

AdmiralBet je pripremio sjajan specijal posvećen Premijer lige. Primarni cilj Mančester junajteda je plasman u Ligu šampiona, a kvota za to je 1.95.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke