De Jong ne želi Junajted - Fokus sada na Belgijancu?

Autor: Stefan Matić
sreda 29.06.2022.
12:59
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Barselone uporno odbija transfer.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Čelnici sa "Old Traforda" će po svemu sudeći dobiti još jedno 'NE'. 

Junajted nikako da otvori transfer leto. U prethodnih dva dana delovalo je izvesno da će Frenki de Jong preći kod "crvenih đavola". Postignuta je i finansijska formula, Barselona bi inkasirala značajan novac, ali selidba se izgleda ne poklapa sa željama samo igrača. 

De Jong ima ugovor do 2026. godine, jasno da ne mora da napusti "Nou Kamp" ako to ne želi. 

Junajted se okreće ka drugim metama u veznom delu terena. Pojedini engleski mediji spekulišu da su već uspostavljeni kontakti sa Lesterom oko transfera Jurija Tielemansa. 

Belgijanac je imao dobru sezonu sa "lisicama". Njegov ugovor ističe krajem naredne godine, sam igrač je izjavio kako želi novi izazov. Tielemans igra za Lester još od 2019. godine, "lisice" su uložile oko 45 miliona u njegov dolazak. Za očekivati je da će potraživati sličnu sumu za njegov odlazak.

Juri se spominjao i kao želja Totenhema i Arsenala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 29.06.2022
14:19

Logicna odluka.Posle propasti koja je pocela 2014 Junajted je pao na niske grane.Mize ubediti da dodju samo mladi i nepoznati igraci.Tek treba icekivati i poteze sponzora.Sta bi Ten Hagu da pristane na angazman u ovakvom Junajtedu.Sad za te pare koje je nudio Barseloni koja nastavlja sa prodnjom ,uz mali dodatak,moze kupiti onu dvojicu iz Ajaksa i Eriksena.