De Rosi poželeo, Roma iskeširala 23.000.000 za "idealnog vezistu" - Sledeće mete golgeter i trampa sa Juveom?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 08.07.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Roma pravi tim za vrh.

EPA-EFE/ALEX NICODIM
EPA-EFE/ALEX NICODIM

Povezane vesti

Fudbalski klub Roma dogovorio je transfer veziste Rena Enca le Fea što će biti prvo pojačanje trenera Danijelea de Rosija za novu sezonu.

Prvi prelazni rok za legendu Rome i transfer koji obećava. Enco le Fe je neko ko je počeo u Lorijenu i to kao levi bek, da bi potom pokazao odlične predispozicije u centralnom redu i tu se profilisao.

Posle samo jedne sezone u Renu u koji je došao za 20.000.000 evra, za 3.000.000 više postaće novi vezista Rome. Okarekterisan je kao "idealan" za sistem igre Danijelea de Rosija.

Šta dalje očekuje Romu tokom letnjeg prelaznog roka, kada je reč o dolascima? Rimljani su u kontaktu sa napadačem Viljareala Aleksanderom Serlotom u cilju da uskoro dođu do dogovora ličnih uslova, a potom na red dolaze pregovori sa čelnicima "žute podmornice" .

Norvežanin ima otkupnu klauzulu koja iznosi 38.000.000 evra, ali se očekuje da ga Viljareal pusti i za manje. Navodno, 30.000.000 bi trebalo da zadovolji španski klub, dok je Romina inicijalna ponuda od 20.000.000 odbijena.

Osim toga, Federiko Kjeza se pominje kao deo potencijalne trampe između Juventusa i Rome. U suprotnom smeru bi išao Tami Ejbraham čija bi uloga bila da menja Dušana Vlahovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke