Defanzivni zid spreman, Klop našao i zamenu za Đinija!

Autor: Stefan Matić
sreda 26.05.2021.
10:35
Izvor: Sportske.net

Odlazak Holanđanina se neće ni osetiti.

EPA-EFE/Paul Ellis
EPA-EFE/Paul Ellis

Povezane vesti

"Redsi" su već uveliko na transfer-pijaci. 

Danas se očekuje ozvaničenje dolaska Ibrahima Konatea. Defanzivac RB Lajpciga biće plaćen oko 35 miliona evra, zajedno sa oporavljenim Van Dajkom i Gomezom bi činio pravi defanzivni zid ispred Alisona. 

A engleski mediji spekuliše o velikom transferu, nađena je zamena za Vajnalduma.

Holanđanin odlazi u Barselonu kao slobodan igrač. Po svemu sudeći Kuman ostaje u Barsi, biće ovo nova saradnja dvojca pošto su već radili zajedno u reprezentaciji Holandije za vreme Kumanovog vođstva "lala". Očekuje se da im se uskoro pridruži i Memfis Depaj. 

Što se tiče Liverpula odlazi im bitan igrač, Đini je bio odličan prethodnih pet godina - spekuliše se da bi Juri Tielemans mogao da bude njegov naslednik na "Enfildu". 

Belgijanac je umalo imao savršenu sezonu sa Lesterom, gubitak pozicije koja vodi u LŠ u poslednjem kolu je bila bolna. Bivši igrač Anderlehta je odigrao 51 utakmica, zabeležio je devet golova i 6 asistencija. "Lisica" ima ugovor do 2023. godine sa Lesterom, jasno da Rodžers ne bi želeo da prepustio svog miljenika svom bivšem klubu. 

Videćemo koliko Klop zapravo želi Jurija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Wednesday, 26.05.2021
11:55

Ne verujem da ce Klop juriti preterano veliku zvezdu da zameni Djinija jer ce sledece sezone trojku na sredini ciniti Henderson, Alkantara i Fabinjo. Zamene ce biti Keita, Dzouns i Milner i eventualno Eliot koji se odlicno pokazao u Cempionsipu. Tilemans bi u takvoj situaciji cekao da se neko povredi jer ne mogu da vidim da igra ispred Alkantare koji je bolji igrac ili Hendersona koji cini tim boljim.