Definitivno - Inter veliki pobednik prelaznog roka, ostao samo još jedan posao!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.01.2020.
08:19
Izvor: Sportske.net

Dolazak Eriksena ogromno pojačanje, ekipa dobila tri nova igrača, ali to nije sve. Šta je još potrebno Konteu da zatvori sjajnu zimsku pijacu?

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Inter je bio daleko najaktivniji u ovom prelaznom roku, a Marota i Ausilio su ispunili želje Kontea.

Stigli su kapiten Junajteda, Ešli Jang koji može da pokrije desnu, ali i levu stranu u omiljenoj formaciji trenera. 3-5-2, zatim Mozes koji je sjajno igrao kod Kontea u Čelsiju. On je došao iz Turske, sa Čelsijem je dogovorena pozajmica sa pravom otkupa.

Nigerijac će biti od velike koristi zna sistem rada trenera i svakako da od njega mnogo očekuju.

Transfer zime je dolazak Kristijana Eriksena, sve je dogovoreno, 15 miliona, plus 5 bonusa koji su lako dostižni, za igrača kome ugovor ističe na leto. Sam Eriksen će biti najplaćeniji igrač tima, oko 10 miliona evra, a potpisaće ugovor na četiri i po godine. Danac je na putu za Italiju, biće na tribinama na utakmici protiv Kaljarija, a od sledećeg meča na raspolaganu Konteu.

I ostao je još jedan potez, dovođenje zamene za Lukakua. Tu je dilema, Žiru ili Ljorente. Prvi je skuplji, ali bi bio garancija, ima dosta iskustva, ali sa druge strane, Ljorente, iako u godinamama je sa Konteom radio u Juventusu. "Kralj Lavova" je na marginama u Napoliju i mogao bi na pozajmicu, što bi smanjilo verovatno obeštećenje koje Napoli treba da isplati za Politana.

Ko će još napustiti Inter?

Odlazi Lazaro koji se po dolasku iz Herte nije snašao, a moguće je da novi klub nađe i Vesino, mada Konte želi da zadrži sve igrače. On smatra da je jedina Juventusova prednost veći broj fudbalera, ali se i dalje nada da bi mogao bivšem klubu da preotme krunu.

Inter ima četiri boda manje od Juventusa, ali u ovom periodu, na polovini sezone to ne znači ništa, Juve ima teško gostovanje u Napulju, dok sa druge strane Inter, u nedelju, u matine terminu dočekuje Kaljari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Friday, 24.01.2020
12:25

Uloze toliko para da bi bili drugi?!

avatar
Zoran Krstin
Friday, 24.01.2020
14:20

Ili treći iza Lazia.

avatar
NikkiCFC
Friday, 24.01.2020
11:24

Ako su Mozes i Jang pojacanja...

avatar
INTERnacionalist
Friday, 24.01.2020
11:12

Jang+Mozes+Eriksen=20 miliona

avatar
Opet Anonymous
Friday, 24.01.2020
13:47

Slabo ti ide matematika

avatar
berberin
Friday, 24.01.2020
09:35

Bice zanimljiva trka definitivno,eriksen i definitivno uz ostatak ekipe bice magnet za neka veca imena mada vece a i majstor ime na sredini od njrga nema,dobija se mnoho na sirini ekipe sto je velika boljka bila,na pr imalo su politana koji je odlican ali ne sluzi konteu,forzaaaa na skudeto!