Definitivo, Kejn na prodaju! Ali, baš nema sreće...

Autor: Boris Jovanović
subota 27.02.2021.
08:52
Izvor: Sportske.net

Totenhem spreman da proda kapitena, ali bolnije je nego opracija kuka...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Hari Kejn želi da ode iz Totenhema, smatra da je dosta čekao, ali i da tim sa trenutnim ulaganjima ne može da se bori za bitne trofeje i vrh tabele. Kapiten Engleske će imati šansu da osvoji Liga kup, prvi trofej u karijeri, ali na tom putu stoji Mančester Siti. Totenhem igra u LE, no Kejna zanima igranje u Ligi šampiona, pa su glasine o odlasku sve jače.

Čak i Totenhem bi želeo da proda kapitena, kako bi pokrio gubitke, za njih je pandemija naišla u košmarno vreme, kada su očekivali zaradu od novog stadiona.

I Murinjovo mesto na klupi je u pitanju, priča se o Nagelsmanu, ali za sada to ostaje samo daleka mogućnost, Murinjo ima ugovor do leta 2022.

Problem sa Kejnom je cena. On ima čvrst ugovor, još tri i po sezone, a u vremenima krize niko neće platiti ono što traži Livi.

U pitanju je 150 miliona funti za kapitena koji je dao 209 golova u 319 utakmica za klub. Kejn je dakle na prodaju, samo sa Livijem je nemoguće pregovarati, prema rečima Ser Aleksa Fergusona, to je bolnije nego operacija kuka.

Zato je nerealno očekivati da neko plati ovu sumu, iako se pominjao Mančester Siti jer bi Kejn bio zamena za Aguera. Ipak, ni oni nemaju toliko novca, pa će sjajni engleski napadač morati da čeka leto 2022. i neizvesni oporavak tržišta.

A, njemu se žuri...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke