Dembele i Barsa - Nije kako treba

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 02.12.2021.
14:50
Izvor: Sportske.net

Zapravo, nije kako treba otkako je Francuz stigao...

 EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta potvrdio je da žele da zadrže francuskog napadača Usmana Dembelea u timu, ali da pregovori teku sporo.

Usman Dembele - večita misterija. Šta bi bilo kada bi on bio zdrav i prizeman, to nikada nećemo saznati, očigledno. Povrede ga muče, to je činjenica, ali nije da se Francuz previše trudi da impresionira svoje poslodavce, saigrače i trenere. Kašnjenja su uobičajena kod njega, a Ćavi je odmah pokazao da takve stvari neće tolerisati.

Međutim, Barselona želi da zadrži momka vrednog preko 100 miliona evra, koliko su pre nekoliko godina platili Borusiji Dortmund za njegove usluge.

"Produžetak ugovora sa Dembeleom teče mnogo sporije nego što smo očekivali.  I dalje radimo na tome, želimo da ga produžimo i da ostane. Mogao bi biti ključan igrač ukoliko reši da potpiše novi ugovor", uverava Laporta.

Dembeleu sadašnji ugovor sa Barsom ističe narednog leta i mogao bi klub da napusti kao slobodan igrač, a plaćen je basnoslovnu svotu novca i aposolutno se nije isplatio "blaugrani" ni u jednom pogledu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke