Dembele od 200 miliona? Stigao odgovor koji nikom ne odgovara!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 16.01.2022.
09:32
Izvor: Sportske.net

Saga je završena.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Osman Dembele je odigrao svoje poslednje minute u dresu Barselone!

Đerar Romero je otkrio sve do detalja, Barsa je sada povukla svoju ponudu sa stola i ona više ne važi. Dembeleu će biti saopšteno da će ukoliko odbije da ode sada, do kraja sezone sedeti na tribinama.

"Dembele je obavestio Barselonu da nema nameru da potpiše novi ugovor pod uslovima koje mu klub nudi. On sebe smatra fudbalerom svetske klase i zato očekuje da toliko bude i plaćen. On i njegov menadžer Musa Sisoko za petogodišnji ugovor traže ukupno 200 miliona evra bruto u platama, 20 miliona € bonusa za menadžera i 20 miliona € bonusa za sebe", rekao je Romero i dodao:

"Osman je izričito naglasio da nema nameru da ode iz Barse u zimskom prelaznom roku, već će da sačeka da mu istekne ugovor kako bi postao slobodan igrač. Uprava mu je jasno poručila da će ponuda o novom ugovoru uskoro biti povučena. U tom slučaju, on će biti na tribinama i više neće igrati do kraja sezone. Takođe, Barselona ima pravo da mu jednostrano smanji otkupnu klauzulu i time potencijalno privuče interes nekog kluba da ga prodaju odmah", otkrio je Romero. 

Kao što znate, Dembele je u Barsu stigao leta 2017. godine iz Borusije Dortmund za 105+40 miliona evra, a zbog povreda je van terena bio 690 dana i nikada nije pokazao da je dostojan dresa katalonskog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke