Dembele u ćorsokaku, pogađajte ko sada otvara šampanjac!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 27.06.2022.
16:30
Izvor: Sportske.net

Neverovatno...

 EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Osman Dembele ostaje bez ugovora kroz 48 sati, a nema ponudu nijednog kluba, osim - Barselone!

Svi pouzdani izvori iz Katalonije i Engleske danas prenose da je Dembeleov agent sleteo u Barselonu na poslednju rundu pregovora i Francuz je sada navodno blizu potpisa novog ugovora.

Ovo je pomalo neverovatan scenario ako uzmemo u obzir da je Dembeleov agent Musa Sisoko odbio sve dosadašnje ponude Barselone. 

Ipak, problem je što su se izjalovili pregovori sa Čelsijem i Pari Sen Žermenom. Čelsi je uvideo priliku da dovede Rahima Sterlinga i on je sada prioritet za Tomasa Tuhela, a takođe, "plavci" nemaju nameru da ispune ogromne zahteve za Dembeleov besplatan potpis.

U Parizu su se desile još drastičnije promene, Leonardo više nije sportski direktor, a novi, Luis Kampos, ne želi Dembelea u ekipi. 

Praktično, u ovom trenutku, Dembele ima dve opcije - da prihvati Barsinu ponudu ili da za 48 sati ostane bez kluba! 

To uliva poverenje Kataloncima da će ipak potpisati novi ugovor, i to po još manjim uslovima nego što je Barsa ranije nudila. Navodno, Barsa je sa stola povukla bonuse za potpis, dakle, samo plata i novi višegodišnji ugovor.

Sisoko je sada u Barseloni i ne može više da blefira jake karte u rukama, svi znaju da Dembele nema unosne ponude Parižana i Čelsija kao što se do sada verovalo.

Đerar Romero danas otkriva da Barsina ponuda sada glasi - plata od šest miliona evra i dodatnih milion i po kroz bonuse, a Dembele je do sada imao 11,5 po sezoni, te da ima rok još dva dana da odgovori. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke