Depaj se vraća na "Teatar snova"?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 21.07.2022.
18:17
Izvor: Sportske.net

Holanđanin prekobrojan u Barseloni.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je sjajno krenula u svoju američku turneju. 

Juče su Katalonci savladali Inter Majami sa ubedljivih 6:0, ali sačekaćemo debi Levandovskog. Odlično se pokazao Rafinja, golove su postigli još Obamejang, Fati, Gavi, Dembele i Depaj. 

Napada Barselone je ispunjen, te ne čudi to što španski novinar Romero pominje odlazak (povratak) Depaja na "Old Traford". 

Mančester Junajted bi mgao da ostane bez prve zvezde tima ukoliko Kristijano Ronaldo nađe odgovarajući klub do kraja letnje pijace. Portugalac ne pristaje na to da ostane jednu sezonu van Lige šampiona. 

Vratimo se Memfisu Depaju. 

Holanđanin je najavljivan kao veliko pojačanje kada je 2015. godine iz PSV-a prešao u Mančester za sumu od 30 miliona funti. Pripala mu je i legendarna "sedmica", ali se Holanđanin nije tada snašao te je prodat Lionu samo godinu i po dana kasnije. 

Sada ima 30 godina, ali je u Lionu, pa i prošle sezone u Barseloni dokazao da se radi o odličnom igraču. Za Katalonce je prošle godine postigao 13 golova, bilo bi sigurno i više da nije imao problema sa povredama. 

Dolaskom Rafinje i Levandovskog, ostankom Dembelea, povratkom Fatija - jasno da su mesta u okosnici napada već "bukirana". Njegov ugovor sa Barsom traje do naredne godine, jasno da bi i Kataloncima "prijala" prodaja kako bi makar malo sanirali finansijske rane. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke