Depaj ucenio Barsu? Ako se ovo desi, biće opet među najtraženijima!

Autor: Milovan Longinov
sreda 03.08.2022.
11:04
Izvor: Sportske.net

Neverovatno...

EPA-EFE/JOE BUGLEWICZ
EPA-EFE/JOE BUGLEWICZ

Povezane vesti

Memfis Depaj je spreman da napusti Barselonu, ali pod istim uslovima pod kojima je i došao - slobodan!

Holanđanin je putem svojih advokata poručio upravi Barselone da će prihvatiti da napusti klub samo ukoliko sporazumno raskinu saradnju.

Depaj je prošlog leta već napravio ustupke, odbio je unosnije ponude drugih klubova  da bi došao u Barsu, ali je zato tražio i da potpiše samo ugovor na dve godine kako bi kontrolisao svoju karijeru i imao moć odlučivanja.

Barsina namera bila je da zaradi 20 miliona od njegove prodaje, ali je pitanje da li bi toliki novac dali baš oni klubovi gde bi Depaj pristao da ode. 

Holanđanin je jasan, želi da ode u neki veliki evropski klub, da igra Ligu šampiona i da se bori za trofeje i smatra da bi kao slobodan agent imao veće šanse pri izboru nove sredine.

Barsi su vezane ruke, Depaj mora da ode jer je tek sedmi napadač, pre njega su po svim pozicijama raspoređeni - Levandovski i Obamejang, Tores i Fati, odnosno Rafinja i Dembele, tako da ne bi imao nikakvu ulogu ove sezone. 

Katalonci možda neće imati izbora, jer je Depaj poručio da će u slučaju da Barsa ne prihvati raskid ugovora, ostati do njegovog isteka, odnosno do narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke