"Der Klasiker" za Balkance!

Autor: Stefan Matić
petak 10.06.2022.
12:02
Izvor: Sportske.net

Sledi nam još jedan okršaj velikih rivala.

EPA-EFE/Matthias Hangst
EPA-EFE/Matthias Hangst

Povezane vesti

Ne prođe prelazni rok a da Nemci ne prenesu informacija o igraču koji uživa interesovanje velikih rivala - Borusije Dortmund i Bajern Minhena. Ovog puta imamo čak dva igrača poreklom sa ovih prostora koji su meta interesovanja najvećih klubova Nemačke.

Klub iz Minhena je dobio osam poslednjih "Der Klasikera", videćemo da li "milioneri" mogu do pobede i prekid serije Bavaraca. Makar van zelenog terena.

Nemački Bild prenosi kako oba kluba pomno prate partije Borne Sose i Saše Kalajdžića!

Levi bek je prošle sezone bio standardan kod "švaba", odigrao je 28 utakmica u Bundesligi sa učinkom od jednog gola i osam asistencija. Procenjuje se da će biti potrebno oko 25 miliona evra za njegov transfer, videćemo ko će biti konkretniji. 

Sa druge strane i Bajern i BVB su izgubili ili će izgubiti svoje glavne napadače. Haland je prešao u redove Mančester sitija te "milionerima" treba nova devetka a meta je upravo Austrijanac poreklom sa ovih prostora - Saša Kalajdžić.

Kalajdžić je takođe fudbaler Štutgarta, prošle sezone zabeležio šest golova i 2 asistencije na 15 odigranih bundesligaških utakmica. 24-godišnjak ima i 14 odigranih utakmica za reprezentaciju Austrije. Njegova cena se procenjuje na 23 miliona evra.

Jasno prvo trebamo sačekati konačan kraj sage oko Roberta Levandovskog, Bavarci su zainteresovani i za Harija Kejna, ali teško je očekivati da će kapiten Engleske napustiti Ostrvo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke