Derbi "Madonine" za Tadićevog saigrača!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 03.06.2019.
20:32
Izvor: Sportske.net

Slavlje Ajaksa će uskoro prekinuti surova realnost.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Predivan fudbal "Kopljanika" i dolazak maltene do same završnice Lige šampiona nas je ponovo podsetilo na totatlni fudbal koji je započeo upravo klub iz Amsterdama. Međutim, kada se igra na najvećoj pozornici pored velikog uspeha postajete i meta, posebno ako niste imućni poput klubova iz Engleske, Španije.

Frenkie De Jong je već u Barseloni, Matjis De Liht vaga između tri, četiri opcija, navijači se već pitaju ko će biti sledeći na izlaznim vratima "Johan Krojf" arene.

Prema pisanju italijanskih medija to bi mogao biti igrač sredine Doni Van de Bek!

Sjajni vezni fudbaler se nalazi na skeneru italijanskih divova iz Milana. Inter želi da kupovinom stekne moć konkurencije koja fali u Italiji neko vreme, "Rosoneri" bi mogli prodajama svojih igrača da finansiraju dolazak Holanđanina.

Doni van de Bek Ajaks Totenhem

Cena neće biti mala, Ajaks potražuje pedeset miliona evra za pitomca svoje akademije, dvadesetdvogodišnji Van de Bek je bio strelac nekoliko važnih golova u Ligi šampiona. Videćemo da li će se i naredne sezone obreti u dresu "Kopljanika", šanse su iz dana u dan sve manje za tako nešto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Tuesday, 04.06.2019
03:26

Za Holanđane je Milan sveta stolica.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 04.06.2019
13:39

Zvacemo ga ''beli Rajkard'':-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 06.06.2019
08:15

Bogami, ne znam bas ko je od njih napravio bolju karijeru, jedino ako ne mislis na trag u Milanu? Kad je Rajkard dobio ZL? :-D Dva puta je bio treci i to je to, nikad nije uzeo. Zan-Pjer je bas teski luzer, izgubi finale sa o.m. od vas, a posle i sa nama od njih:-D mada je tu bilo i dopingovanja tako da im to ni ne priznajem...

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 05.06.2019
20:59

Zanimljivo je da je Gulit koji je prvi od holandske trojke krajem 80-ih i početkom 90-ih bio proglašen za najboljeg fuZbalera Evrope ostavio najmanji treag od pomenutog tria. Boban ga je načeo. Ni papen nije pokazao sav kvalitet u Milanu a bio je kobra (ne mislim na čokaliju Pančeva).

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
22:22

Ne verujem u ovo...

avatar
ViniciusJR
Monday, 03.06.2019
22:12

Odlican igrac, bio bi ogromno pojacanje i za jedne i za druge. Licno bih vise volio njega u Realu, nego luog Pogbu.

avatar
Oldboy
Monday, 03.06.2019
21:51

Ove sezone Inter daleko kupovno moćniji, pitanje samo koliko ga žele, već je odbijena ponuda od 35 mil od Borusije

avatar
The_Matrix
Monday, 03.06.2019
21:36

Milan nema sansu, oni moraju da pokriju ogromnu rupu u budzetu prodajom igraca. Kupovace jeftino ili pozajmice, a u ovoj situaciji Ajax ne mora da ceka isplatu jer ovog momka zele mnogi