Derbi Mersisajda za golmana?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.02.2020.
12:15
Izvor: Sportske.net

Umešao se i Murinjo.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Everton i Liverpul su zainteresovani za 23-godišnjeg golmana Trabzonspora Ugurčana Čakira.

Čakir sjajno brani u dresu Trabzona ove sezone, skrenuo je pažnju brojnih klubova i mediji u Turskoj navode da će na leto sasvim sigurno promeniti sredinu.

Skauti "Karamela" su ga pratili u trijumfu Trabzona protiv Sivasa (2:1), a očekuje se da će Liverpul poslati skaute na duel sa Bešiktašom, gde se očekuju i skauti Totenhema, koji takođe prati mladog Turčina.

Sve je veće interesovanje za Čakira, pitanje i u jednom od pomenutih klubova dobio pravu priliku da brani doduše, Pikford je i pored turbulentne sezone prvi golman Evertona i engleske reprezentacije, Alison je trenutno najbolji golman na svetu, dok mu je Adrijan, čini se, odlična zamena, dok u na severu prestonice brani kapiten prvaka sveta i jedan od najboljih evropskih golmana u poslednjih 10ak godina, Igo Loris.

Jasno je da u Čakiru svi klubovi vide veliki potencijal i nekoga ko bi mogao među stative da stane u budućnosti, videćemo kako će se ova priča završiti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Wednesday, 19.02.2020
13:54

Jest njegov agent smara vise sa ovim plasiranim vijestima.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 19.02.2020
13:45

Nama ne treba. Ne verujem da želi na klupu.