Derbi Ostrva za odbačenog "Sveca"!

Autor: Stefan Matić
utorak 09.07.2019.
16:10
Izvor: Sportske.net

Vezni igrač Gabona nema mesta u Sautemptonu.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Ralf Hazenhut je saopštio spisak svog tima za naredne pripreme, na iznenađenje mnogih nije bilo imena Maria Lemine. Bivši igrač Juventusa se stoga nalazi na izlaznim vratima "Sent Meris" stadiona.

Prema pisanju engleskih medija, novonastalu situaciju žele da iskoriste Mančester junajted i Arsenal kako bi doveli veznog igrača Sautemptona "ispod cene".

Dvadesetpetogodišnji defanzivni vezni je plaćen oko sedamnaest miliona evra pre dve godine po dolasku iz Juventusa. Ostale su mu još tri godine ugovora sa "Svecima", čelnici engleskog kluba će gledati da ako prodaju Leminu budu na "nuli".

Mario Lemina Nemanja Matic

Gabonac je u prošlosti nastupao za, pored pomenutog Juventusa, Marsej i Lorijen. Videćemo da li može profitirati u narednom prelaznom roku i obezbedi sebi transfer u veći klub, iako je "odbačen" u Sautemptonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 09.07.2019
17:47

Opet moraju prodavati,ne mogu jos jednu sezonu poceti sa Mustafijem.I ako je istina ono za Salibu da su ga platili za pozajmicu,onda su stvarno sisli s uma...

avatar
Opet onaj Anonymous
Tuesday, 09.07.2019
17:23

Dobar igrac Pep ga je zelio jedno vrijeme kao zamjenu za Fernandinha. Dobro bi dosao i jednoj i drugoj ekipi, nebi bio losa zamjena za Matica ako bi kostao oko 20mil.