Detonacija na "Old trafordu"! Rangnik ozbiljno meša prste i dovodi želju svih klubova sveta!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 01.12.2021.
12:50
Izvor: Sportske.net

Počelo je!

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Novi privremeni menadžer Mančester junajteda Ralf Rangnik pokušaće da ubedi norveškog napadača Erlinga Halanda da se preseli u taj klub.

Iako ime Mančester junajteda nije bilo u opticaju ni u spekulacijama, dolaskom Ralfa Rangnika jeste. Ovu informaciju plasirao je "Bild", odnosno njihov insajder Kristijan Falk koji kaže kako je odnos Rangnika i Halanda veoma blizak, te će Nemac u narednom periodu pokušati da ubedi fudbalera Borusije iz Dortmunda da je Mančester junajted pravi izbor za njega.

Haland se najčešće dovodio u vezu sa Real Madridom, Pari Sen Žermenom, pa i Mančester sitijem i Bajernom, međutim, Rangnikov uticaj bi i te kako mogao da prevagne da pojača "crvene đavole". 

Rangnik je jamčio za Halanda pre nego što je Norvežanin potpisao za Salcburg i od tada je krenuo njihov odnos koji se zasniva na poverenju. Nemac je u odličnim odnosima sa Halandovim ocem, kao i njegovim agentom, te bi uskoro mogli da vidimo konkretne poteze.

Usput, u Mančesteru bi se pridružio Džejdonu Sanču sa kojim je uspešno sarađivao u Borusiji do minulog leta kada je Englez rešio da se pridruži "đavolima".

Haland je, naravno, želja brojnih klubova i svaki tim na svetu bi bio presrećan da ga ima. Nedavno se vratio posle povrede i protiv Volfsburga momentalno postigao pogodak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke