Dibala i Perišić, da li je na delu osveta?

Autor: Lazar Nikolić
petak 13.05.2022.
12:45
Izvor: Sportske.net

Inter i Perišić nikako da se dogovore, Juve čeka svoju priliku.

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Ivan Perišić bio je centralna figura finala Kupa Italije između Intera i Juventusa. Hrvat je sa dva gola u produžecima "rešio" utakmicu i doneo trofej u Milano.

Odmah nakon velikog slavlja na "Olimpiku" Perišić se oglasiom, kome ugovor sa Interom ističe na kraju sezone, a još uvek nije poznato da li će ga produžiti. Ta neizvesnost naterala je Splićanina da javno "prozove" upravu kluba u kojem je od 2015. godine.

"Još uvek ništa ne znam. Samo znam da sa važnim igračima ne čekaš do poslednjeg minuta. To bi trebalo da znaju u upravi", rekao je Perišić odmah nakon finala Kupa.

Ova izjava 33-godišnjaka "naterala" je ljude iz kluba da zakažu sastanak sa njim i njegovim agentom početkom naredne nedelje, odmah nakon utakmice Serije A, koju Inter igra protiv Kaljarija.

Prema pisanju italijanske "Gazete" dogovor između krilnog fudbalera i Intera nije tako blizu. Sporna je visina njegovih primanja na "Đuzepe Meaci". Inter mu nudi 4,5 miliona evra i ugovor na dve godine, dok bi Perišić šest miliona godišnje.

Želju da dovede iskusnog hrvatskog internacionalca već je izrazio Njukasl, a danas je se u igru uključio i Interov najveći rival Juventus. Uprava "Stare dame" sve veću pažnju poklanja Perišiću, prošle srede imali su priliku da se iz "prve ruke" uvere u kvalitete Hrvata, koji je najzaslužniji što su ostali bez trofeja ove sezone. 

Uprava Juventusa u međuvremenu vodi pregovore sa NIkolom Zaniolom i Anhelom di Marijom, ali im ne ide baš najbolje. Obojica su još uvek prilično daleko od Torina, a sada bi u prvi plan mogao da izbije igrač velikog rivala.

Odlična okolnost za Juve bilo bi to što za Hrvata ne bi morao da plati ni evro Interu, a to automatski znači bolje finansijske uslove za igrača.

Za vikend nas u Seriji A očekuju utakmice pretposlednjeg kola. AdmiralBet je pripremio izvanrednu ponudu za vas. U nedelju Milan dočekuje Atalantu, a Inter gostuje Kaljariju u borbi za "Skudeto". Pronađite svoju dobitnu kombinaciju na sajtu admiralbet.rs i dobro zaradite.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke