Dibala ima ponudu savršenog kluba!

Autor: Stefan Matić
sreda 13.07.2022.
22:20
Izvor: Sportske.net

Odlična sredina za Argentinca.

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Za Dibalu se u prošlosti maltene svakog leta "lomila koplja", a ovog puta je to delovalo drugačije. 

"Desetka" Juventusa je na ne tako doličan način otišao iz Juventusa, sada je magičan broj "bjankonera" pripao njegovom odličnom drugaru, Polu Pogbi, a Dibala već neko vreme ne može da nađe novi klub. 

Inter je bio favorit mesecima, ali su čelnici sa "Meace" sav trud i finansije uložile u povratak Lukakuka čim se ukazala takva prilika za Belgijancem. 

Redom su se smenjivali Junajted, Barselona, Totenhem - da bi ostale samo dve realne opcije i to u viduRome i Napolija. A izgleda da će Napoli dobiti magičnog Argentinca. 

Italijanski mediji pišu kako je klub sa juga Italije ozvaničio ponudu - Dibala bi po njoj zarađivao šest miliona evra godišnje, što nije daleko od primanja u Juventusu. 

Po nama ovo bi bio odličan sklop. Dibala bi verovatno još jednom poneo "desetku", Insinje je otišao u MLS a plus znamo kako Napolitanci gledaju na Argentince. Napoli će pride nastupiti i u Ligi šampiona, a nalaze i pred zaradom od 40 miliona evra koliko će Čelsi platiti za Kulibalija. 

Može li Dibala da načini "Maradonino" čudo i povede tim ka Skudetu? Osvajanje istih itekako zna, čak pet ih je skupio u Juventusu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke