Dibala je bivši, formula "Pjanić" ovo su prve mete novog Juventusa?!

Autor: Boris Jovanović
petak 19.03.2021.
11:12
Izvor: Sportske.net

Juventus će morati da promeni dosta toga, Pirlo zna šta mu je potrebno? Koliko mogu u prelaznom roku?

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Ostanak Paula Dibale više nije realan. Naime, u ovom trenutku nijedna strana nema nameru da odstupi, a čini se da u Juventusu sazreva ideja da urade kao u slučaju Pjanića, menjaju "La Hoju" za nekog igrača i na taj način se ponovo bave "kreativnim računovodstvom".

Šta to znači drugim rečima?

Pa, Dibala bi recimo bio prodat Pari Sen Žermenu za određenu sumu, a onda bi slična suma bila upotrebljena za kupovinu Ikardija koji je izgleda prva meta za napad.

I to nije jedini napadač, teško će otkupiti Moratu, ali bi mogli da dovedu slobodnog Milika koji je u Marseju, no na leto je slobodan.

Iz Juventusa stižu uveravanja da Ronaldo ostaje i da nema ni govora da ga puste, bez obzira na visinu njegovog ugovora, Pirlo i dalje traži pleja, čitaj Lokatelija iz Sasuola. "Crno-zeleni" traže 40 miliona, ali bi mogli da pristanu na manji novac i uzmu nekog mlađeg igrača na pozajmicu, ili u vlasništvo.

Mnogi smatraju da nije dovoljno, ali generalno, Juventus će morati da operiše sa manjom sumom nego obično, pitanje je i četvrtog štopera, s obzirom da je Kjelini blizu odluke o povlačenju.

To bi mogao da bude Dragušin koji je već igrao za prvi tim, a Rugani se sigurno neće vratiti, i klub će probati ponovo da ga pozajmi ili proda.
Pominju se i Memfis Depaj, veliki san je Auar, ali prvi je bliži Barseloni, za drugog je potreban ogroman novac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke