Dibali dosadilo da čeka, ovo su četiri ponude, Juventus baš briga?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 10.03.2022.
09:48
Izvor: Sportske.net

Odložen sastanak, izgleda da je svako ostao na svojoj strani...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Novo odlaganje, iako je za danas bio planiran sastanak čelnika Juventusa i menadžera Horhe Antuna, nema pregovora oko novog ugovora Paula Dibale. Argentinac je bio povređen, verovatno Alegri neće rizikovati ni protiv Sampdorije za vikend kako bi ga sačuvao za Viljareal, ali čini se da je dogovor sve dalji.

Priča se da sastanak neće biti održan jer je Juventusu prioritet Liga šampiona, ali sa druge strane Dibala ne odustaje od prvobitne ponude od 10 miliona po sezoni koja je sada smanjena, tačnije ubačeni su bonusi iz straha od čestih povreda "La Hoje".

Takođe. ni menadžer Antun ne želi da se odrekne ogromne provizije što klub zahteva, priča se da on već pregovara sa Atletikom iz Madrida koji želi Dibalu.

Nisu jedini, pominje se Barselona, ali i Totenhem koji je Argentinac već jednom odbio. 

Sa druge strane, Dibala ima otvorenu ponudu Intera, zahvalio se u prvi mah jer ne želi da uvredi navijače Juventusa, ali italijanski mediji tvrde da bi revoltiran ponašanjem čelnika Juventusa na kraju mogao da prihvati poziv Marote i učini nezamislivo, ode u redove najvećeg rivala. 

Stiče se utisak da Juventus nije puno briga, da nova politika kluba podrazumeva više Italijana, manje ugovore i dovođenje samo velikih zvezda koje odmah mogu da pomognu, kao i da nemaju više poverenja u Dibalu da bi mogao da bude vođa. Po svemu sudeći, Juventus veruje da bi De Liht koji igra sjajno mogao da bude novi kapiten i stub kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke