Dibali stigla ponuda, ovo su brojevi! I "Crveni" u igri!

Autor: Boris Jovanović
subota 15.01.2022.
09:38
Izvor: Sportske.net

Juventus u problemima...

 EPA-EFE/MASSIMO RANA
EPA-EFE/MASSIMO RANA

Povezane vesti

Mnogo buke izazvala je informacija da Inter pokušava da privoli Paula Dibalu da iz Juventusa kao slobodan igrač pređe u redove šampiona. Podsetimo, Dibala je imao dogovorenu priču sa sadašnjim klubom, 10 miliona evra, po formuli 8 plus 2 bonusa. 

Njemu ugovor ističe na leto, bio je spreman da potpiše novi, ali je navodno Juve smanjio ponudu na sedam moliona obeshrabren Argentinčevim stalnim povredama.

To ga je iznerviralo, sada razmatra druge opcije, a mediji su objavili da ga želi i Liverpul koji bi mogao da plati "La Hoji" željenu platu. Klop navodno veruje da bi se fudbaler Juventusa odlično uklopio, da bi mogao da igra na sve tri pozicije u napadu, mada se navijači plaše da bi dolazak Dibale bio samo pokriće za prodaju Salaha.

Ipak, zna se i da "La Hoja" želi da ostane u Italiji, ili da eventualno ode u Španiju.

Inter je stupio u kontakt sa Antunom, menadžerom fudbalera, oni nude oko 7.5 miliona, plus bonuse, ali i novac za potpis i ugovor na pet sezona. To bi, kada se sračuna ipak bilo više novca nego što bi Dibala dobio ako ostane u Juventusu i godinu dana duži ugovor. Šta će biti od svega videćemo, Dibala ima i ponudu Totenhema koja je veća, odbio je pre dve i po godine "Pevce", kako rekosmo Engleska mu nije prioritet...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke