Đirona napravila igrača za Siti - Savio stiže na "Etihad"!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 05.02.2024.
21:45
Izvor: Sportske.net

Ali će prvo napasti titulu u Primeri.

EPA-EFE/David Borrat
EPA-EFE/David Borrat

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača Đirone Brazilac Savio postaće od naredne sezone novi igrač prvaka Evrope Mančester sitija.

Kako ekskluzivno javlja specijalista za fudbalske transfera Fabricio Romano "građani" su se dogovorili sa najprijatnijim iznenađenjem španske Primere da im narednog leta prepusti 19-godišnje levo krilo koje blista u ovoj sezoni.

Kao što je poznato Đirona i Siti su "sestrinski" klubovi, članovi Siti grupe, pa ne čudi što će Savio upravo karijeru nastaviti na "Etihadu".

Brazilac ove sezone igra u katalonskom klubu kao pozajmljeni igrač francuske Troje, odigrao je 27 utakmica u svim takmičenjima i ostvario učinak od po sedam golova i asistencija.

U narednim danima će Savio kompletirati prelazak u Siti, a još uvek nije poznato koliko će Englezi platiti za njega. Svakako će novac ostati "u kući".

Pored Sitija za Saviove usluge bili su zainteresovani brojni timovi iz Premijer lige i nemačke Bundeslige, ali su "građani" imali apsolutni prioritet.

Pre selidbe na "Etihad" Savio će pokušati da napravi veliku senzaciju i sa Đironom osvoji špansku Primeru. Trenutno su  drugi na tabeli sa dva boda manje od lidera Real Madrida.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke