Doba bombardera, četiri velika transfera, uključujući i Srbinov!

Autor: Boris Jovanović
petak 08.10.2021.
08:32
Izvor: Sportske.net

Naredno leto pripašće napadačima!

tuttosport.com
tuttosport.com

Povezane vesti

Čeka nas ludi prelazni rok od juna, jer će najbolji napadači Evrope promeniti klubove. Naravno, ništa nije odlučeno, čak ni Mbapeov transfer u Real jer su se pojavile informacije da njegova majka pregovara sa Parižanima. Razlog je novac, dok bi u Realu dobio 30 miliona evra po sezoni, ponuda sadašnjeg kluba je 50, što bi ga učinilo najplaćenijim igračem na svetu.

Ako on ne uzme taj novac, neko hoće.

PSŽ želi Halanda, Rajola pritiska igrača koji je odbio ponudu Dortmunda da produži ugovor, ali priča se da on ne želi u francusku ligu. Opcije su Real, ili verovatnije Mančester Siti (za koji mu je igrao i otac), koji je spreman da mu ponudi veliki novac, ali naravno ne može da parira ponudi PSŽ.

Od ostalih transfera "Tutosport" potencira Vlahovićev, on definitivno odlazi, ako Fiorentina želi da uzme obeštećenje. Mediji u Italiji smatraju da Komiso ne može da očekuje 60 miliona narednog leta jer Vlahović ulazi u poslednju godinu ugovora i da će morati da smanji apetite. Srbin bi najradije u Juventus, ali Fiorentina čeka ostale ponuđače, Atletiko i navodno Liverpul koji je zainteresovan za Dušana. Ako Vlahović stigne u Torino, jasno da od otkupa Morate nema ništa.

I na kraju Levandovski. On želi da napusti Bajern, to nije sporno, ali Bavarci isključuju tu mogućnost, osim u slučaju neke super ponude za Poljaka koji ima već 33 godine. Njega je želeo Siti, kao i PSŽ, pa ko izgubi bitku za Halanda između dva "naftna kluba"  mogao bi da se okrene gol mašini iz Bajerna. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke