Dobre vesti stižu jedna za drugom, navijači Arsenala u transu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 20.08.2019.
11:05
Izvor: Sportske.net

Odličan start nakon sjajnog prelaznog roka i to nije sve, najava koja je izazvala euforiju...

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Arsenal je sezonu započeo sa dve pobede, to se nadovezalo na odlično odrađen prelazni rok, podsetimo uložili su klupski rekord od 80 miliona evra u Nikolasa Pepea, dovedeni su za desetak miliona David Luiz i Martineli, Sebaljos je stigao iz Reala na pozajmicu, a Kieron Tirni za 30 miliona iz Seltika.

Optimizam je porastao, veruje se da će "Guneri" posle tri godine izboriti Ligu šampiona, a muzika za uši je najava da će klub nastaviti da kupuje.

"Bilo smo pro-aktivni ovog leta, nećemo da trčimo ispred rude, ali razmišljamo dalje, u januaru ćemo videti šta je potrebno. Sigirno je da smo spremni da iskoristimo svaku priliku i vratimo Arsenal gde mu je mesto. Dovešćemo igrače koji su potrebni", potvrdio je sin vlasnika i direktor kluba Džoš Krenke.

Inače, klub bi mogao u finišu prelaznog roka da se oslobodi Mustafija koji je u drugom planu, imaju ponudu Rome za pozajmicu sa pravom otkupa, i čini se da bi transfer mogao da usledi do kraja nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ogist Kont
Tuesday, 20.08.2019
14:46

Izgleda da je ipak bilo do Gazdisa. Nadam se da će sunce konačno ogrejati Arsenal posle toliko godina.

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 20.08.2019
14:17

Ako ga samo prodaju,ovo sa pozajmicom kad vide kakav je ima da odustanu :D

avatar
Lazar Mandic
Tuesday, 20.08.2019
13:28

Po me ni da prodaju pored Mustafija i Elnenija i Dzaku, a da dovedu jednog vrhunskog veznog plus da u januaru pregovaraju i ako treba iskesiraju koliko god je neophodno za Sebaljosa, koji ako ovako bude igrao, a hoce jer mu je Emeri dao slobodu kretanja, vredi i 100 miliona... Po meni to bi bilo i vise nego dovoljno za vrhunski tim... Plus jos jedan golman bi nam trebao kao treci da imamo opcije... Generalno, Arsenal ima predobre napadace, uvek mogu dvojica da igraju kad su manje vazne tekme i jedan da omdara, ili cak i dvojica... Dok za velike utakmice igraju svi... Vedrije nebo je nad Emirejtsom.... Sportski pozz

avatar
REVØLT
Tuesday, 20.08.2019
11:20

Drago mi je zbog Arsenala, zasluzuju da budu u samom vrhu i da se uvek bore za titulu.

avatar
AFC
Tuesday, 20.08.2019
11:14

Desni bek, centralni vezni i jedno levo krilo im fale, ipak kako je u pitanju Arsenal može i samo jedan centralni kreativac, ne može Sebaljos sam da igra čitavu sezonu.

avatar
bebel
Tuesday, 20.08.2019
11:13

Dok nas Liverpool ne ohladi...

avatar
REVØLT
Tuesday, 20.08.2019
23:15