Dobri stari Inter, Kinezi besni, svlačionica protiv trenera, nema "Ikardi" kišobrana...

Autor: Vladimir Stojanović
subota 11.07.2020.
10:32
Izvor: Sportske.net

Već viđeno kad je Inter u pitanju, deo igrača nezadovoljan i vlasnici imaju šta da kažu...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Novi problemi u Interu, današnja "Gazeta delo Sport" piše da je jedan deo igrača nezadovoljan, da im je već jasno da ih je trener otpisao, pa nema ni žara, ni volje da se bore.

Manje više se zna da Konte ne želi Godina, Biragija, Galjardinija, Asamou, Vesina koji je zimus imao ponude, ali da je i Škrinjar sada na prodaju u slučaju dobre ponude jer igra slabije u 3-5-2 sistemu.

To je izazvao revolt kod igrača, oni smatraju da im cena pada, da će teže naći angažman zbog ponašanja trenera, ali i kluba posle nastavka sezone.

I klub je zabrinut, uložili su 150 miliona, pisali smo, kineski vlasnici ne vide da je Konte unapredio Inter u odnosu na prethodnika Spaletija, četvrti je na tabeli, ima još šansu u LE, ali ovakav Inter će teško napraviti nešto u Evropi.

Navijači su podeljeni, problem je i prošlost Kontea, ali više od svega što njega prati glas da ne ume da odabere igrače i da je često grešio i u Juventusu.

baner


Toga se i klub plaši, novih velikih ulaganja koja bi mogla da završe loše, Konte je i tvrdoglav, javna je tajna da nije želeo Eriksena i sada uz Tonalija traži i iskusnog vezistu nekog poput Vidala. Sa Barelom, Sensijem, Brozovićem, dovođenje još dvojice skupih vezista je novo opterećenje.

Kupljen je Hakimi, Palmijeri je sledeća meta, a ako ode Lautaro i Sančez se vrati u Junajted što je izvesno, Konte traži još dva napadača.

Ni to nije sve, potreban mu je i štoper ili dva koji će se uklopiti u 3-5-2, već sama činjenica da klub ponovo treba da potroši ogroman novac čini mnoge nervoznim. Naravno, Lautaro i Škrinjar bi uneli veliki novac u kasu, ali teško da Inter može da privuče bolje igrače od njih dvojice, što opet stvara problem.

baner

Mozes, Borha Valero takođe odlaze, niko od igrača na pozajmicama se neće vratiti, ali sudbinu Naingolana, Perišića, Lazara, Žoao Marija da pomenemo one poznatije tek treba rešiti, klubovi za koje su igrali hoće da produže pozajmice, ali ne i da ih otkupe...

Sve u svemu, svlačionica ponovo stvara probleme, dosta je nezadovoljnih, a neki komentatori smatraju da ovoga puta nema kišobrana kakav je bio Maurito Ikardi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Monday, 13.07.2020
21:49

Sensi je bio povrijedjen skoro citavu sezonu. Barela nije mogao sam. Galja, Broz, Valero i Vesino nisu igraci za klub kakav je Inter.

avatar
amigo999
Sunday, 12.07.2020
07:23

Liga sampiona i skudeto su ciljevi. Liga Evrope je utesne titula, liga Evrope je druga klasa Evropskog fudbala.

avatar
Oldboy
Saturday, 11.07.2020
17:03

Koji si ti zlikovac, igrači ljuti što misle da im cena pada, šta sve još neću pročitati

avatar
Mirjevac
Saturday, 11.07.2020
15:59

Inter na celu sa Konteom je odsvirao svoje, ykonte je slab trener, inter ima dobre igrace ali trener slab, Konte je sa Juventusom i sa Celzi imao dobar uspeh sve dok je trajala dobra taktika igre od predhodnih trenera, com je ta tehnika igre iscezla ti klubovi su poceli da padaju sa igrom, tako je i sa interom! Tako je i u Barceloni, Valverde bivsi trener barce je igrao i osvajao na tehnici igre jos od Luisa predhodnog trenera, kad je ta igra iscrpljena ona barca je pocela da pada, kad je doso Setien, on pokusava da popravi stil igre ali nemoze od jednom, on popravlja barcon stil igre i vraca oni staru, sli Valverde je sve unidtio! Zato je sad barca u situaciji da ne odbrani titulu prvaka, ne samo sto real pomazu sudije i Var, vec zbog dlabe igre i dovodjenje slabih igraca! Barca da je dobro igrala kao sto je nekad igrala, ona je trebala da bega realu preko 10 bifova i real je nebi mogo stigne i uz pomoc sufija i Vara-a, sli dlaba igra barce je tome dovela i dovodjenje lodih igraca! Tako je i u Interu!

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 11.07.2020
14:02

Hahaha raspada se inter bas onako kako sam i predvideo, cim zaskripe rezultati eto pobune protim diktatora, instant trener, ako odmah nema trofeja nece ih ni biti

avatar
Misosesic
Saturday, 11.07.2020
13:07

Inter svake sezone isto,furiozan start i onda pred kraj sezone kad se sve lomi oni padnu psihički i kiksaju.Nemoguce da je to problem sa vec 3-4 trenera.Inter je izgubio pobednički mentalitet igrači igraju extra kad nisu pod opterećenjem ali čim krenu naslovi borba za titulu itd.igraci gube samo samopouzdanje i veru u sebe i kreće sve nizbrdo.Interu treba jedan iskusan igrač sa autoritetom i neko ko ce biti lider u svlačionici i na terenu.

avatar
Tiribocchi
Saturday, 11.07.2020
12:12

Ljudi pa znalo se da ce da bude ovako.Konte je trener koji je naviknut da gradi svoj tim a nije naviknut da vodi ekipe koji su galaktikose i pune zvezda i klasa igraca...

avatar
The_Matrix
Saturday, 11.07.2020
11:30

🤣🤣🤣🤣 bas se po Godinu videlo da ne zeli da igra, zadnju utakmicu bio medju boljim na terenu. Nekako standardna prica GDS-a, cim Inter veze dve utakmice bez pobede krecu tekstovi o odlasku trenera, sportskog direktora, tuca igraca, vlasnici nezadovoljni, ovaj ili onaj trazi da ide...ali bukvalno je svaki put tako. Interovi navijaci su naucili da od toga nema nists, svesni su da tu ima previse skarta koji se godinama skupljao i da nije lako to sve rascistiti. Da su sumnjali u Kontea ne bi mu pre 10 dana doveli Hakimija za 40 miliona, pametnom dovoljno

avatar
Amalainter
Saturday, 11.07.2020
11:28

Trebao je odraditi prvu sezonu na miru,na kraju se zahvaliti ovim igracima i onda izneti svoje zelje..To je bojka Contea..tako je bilo i sa D.Costom u Celsiju...

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 11.07.2020
11:13

Nisu zadovoljni igraci koji ne igraju i koje Konte zeli da vrati nazad koji su na pozajmici, ili igraci koji su pod ugovorom a to su Vesino, Godin, Asamoa, Ranokjia tu je jos i mladi Esposito koj nije zadovoljan. Ostali kao Sancez, Biragi, Mozes, su svesni da ih Inter nece otkupiti ako su zbog toga ljuti onda oni ne predstsvljaju problrm Interu. ostali su svi zadoviljni u Interu, ko je Vesino ili Asmoa pa Godin i Ranokija da ptedstavljaju problem Interu i njegovoj svlacionici, to su gluposti gazette dello sport - ide deset igraca koje Inter nije platio i kojima istice ugovor - onda su kinezi svesni toga da moraju da im dovedu zamene - tako da je to glupost gazette sto pisu naravno da moras da dovedes zamene igracima koji se sa pozajmice vracaju u svoje klubove nazad ili kokima istice ugovor sa Interom

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 11.07.2020
10:44

Nama bi bas legli Tonali i Eriksen da kompletiramo sredinu terena. Sensi jos nije otkupljen jer otkup nije obavezan, informisi se malo.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 11.07.2020
10:40

Konte je kriv ....