Dogorelo do nokata, Čelsi mora u kupovinu, ovo su Tuhelove zimske mete!

Autor: Boris Jovanović
sreda 29.12.2021.
09:53
Izvor: Sportske.net

Posle povreda, jasno da klub mora nešto da učini na zimskoj pijaci...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Čelsi će morati da se pojača ove zime, jasno je kao dan da u situaciji kada je Ben Čilvel praktično završio sezonu, a Aspilikueta na korak od Barse, Tuhel mora na pijacu po bekove.

Nekoliko imena je u igri, Seržinjo Dest se nameće kao logičan izbor, ali priča se da Tuhel želi nekoga ko je već igrao u PL i može da pomogne odmah. Logičan izbor je Dinj koga je Benitez eliminisao, ali pitanje je hoće li Everton popustiti i poslati Francuza na pozajmicu.

Mediji su kandidovali iskusnog Nika Taljafika iz Ajaksa, ali on ne ispunjava osnovni uslov.

Uz to, Real je ponudio navodno Azara, ali traži Risa Džejmsa što verovatno ne dolazi u obzir jer bi šampion Evrope ostao gotovo bez spoljnih igrača.

Tuhel je razgovarao sa Granovskajom, moguće je da vrate sa pozajmice Emersona Palmijerija kako bi pokrili bekovske pozicije, a ostatak bi mogao da zavisi od eventualnih odlazaka nekolicine igrača iz drugog plana, pre svih Rosa Barklija ili čak Pulišića. To bi značilo da potraže još jednog napadača, a nikome nije jasno šta će biti sa razočaravajućim Saulom...

U svakom slučaju, ako pogledate pojačanja, nije baš da su se isplatila poslednjih par godina, nisu zadovoljni ni Zijehom, ni Vernerom, no teško je očekivati da toliko promene tim. U ovom trenutku Čelsi se stabilizovao pobedom protiv Vile, a večeras protiv Brajtona imaju šansu da preskoče Liverpul, doduše sa utakmicom više, i smanje prednost vodećeg Sitija. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke