Dogovor pao - Bajern dovodi Barsin promašaj!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 23.12.2021.
10:10
Izvor: Sportske.net

Igrač dao reč nemačkom velikanu.

 EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Talentovani fudbaler Seržinjo Dest, koji se nije snašao nakon godinu i po dana u Barseloni, na putu da je da pojača Bajern iz Minhena, koji je na leto 2020. godine želeo da ga dovede iz Ajaksa.

Kako prenose španski mediji, reprezentativac SAD-a je već dao reč Bajernu, a imajući u vidu da Barselona želi da ga proda, preostalo je još samo da dva kluba utanače detalje transfera.

To podrazumeva da li će desni bek u januaru doći na pozajmicu ili će ugovor koji mu ističe sa Barselonom tek na leto 2025. godine biti otkupljen od višestrukog šampiona Nemačke.

Kako se navodi, Destove ofanzivne karakteristike odlično odgovaraju stilu igre koji neguje Julijan Nagelsman, a da slabosti u defanzivi mogu da se nadoknade, za razliku od perioda na "Kamp Nou".

Destove kvalitete ceni i sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić i u tome treba tražiti razloge zašto ga je želeo iz Ajaksa.

Sa druge strane, Ajaks je takođe voljan da vrati momka holandskog porekla, čak se spominje i trampa sa Barselonom za Mazrauja, ali za sada Bajern ima primat.

Kao deo dogovora spominje se i slanje Marka Roke u suprotnom pravcu, ali je bivši fudbaler Espanjola i simbol očajnog transfer-leta 2020. godine radije da ostane u Minhenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke