Dogovoreno - "Dijamant" stiže u Split!

Autor: Lazar Nikolić
subota 29.06.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Edin Džeko pred promocijom.

Fenebrahce
Fenebrahce

Povezane vesti

Čeka splitska Hajduk na titulu prvaka Hrvatske skoro dve decnije. Dalmatinci su se radovali još 2005. godine, a zatim su se razočaravajuće sezone ređale, a frustracija bivala sve veća.

Priliku da konačno Hajduku donese pehar šampiona države imaće jedan od najboljih igrača sa ovih prostora u ovom veku - Edin Džeko.

Prema pisanju italijanskog Mediaseta koje potvrđuje i ugledni sportski novinar Nikolo Skira bosanski "Dijamant" ovog leta će napustiti turski Fenerbahče i doći u Split.

Navodno je sve dogovoreno. Novom treneru Fenera Žozeu Murinju 38-godišnji veteran nije potreban, a Bosanac će u narednim danima potpisati dvogodišnji ugovor sa Hajdukom.

Džeko je blistavu karijeru započeo u Željezničaru, zatim igrao za češke Teplice, nemački Volfsburg, engleski Mančester siti, te italijanske velikane Romu i Inter, da bi u proteklih godinu dana nosi dres Fenera.

Pored Džeka u Hajduku se nadaju dolasku Ivana Rakitića, a sa njima u ekipi novi trener Đenaro Gatuzo imao bi velike adute da konačno u Split donese šampionski pehar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke