Dogovoreno - Prva lasta Ten Hagovog Junajteda!

Autor: Lazar Nikolić
subota 02.07.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net

Holanđanin dolazi na "Old Traford".

Manchester United
Manchester United

Povezane vesti

Novi menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag uskoro će dobiti prvo pojačanje otkako je postao menadžer kluba sa "Old Traforda". Očekivalo se da će Frenki de Jong biti prva "lasta" novih "crvenih đavola", ali će veznjak Barse pričekati. Junajted je završio drugog Holanđanina.

Prema pisanju engleskih medija, novi fudbaler Mančester junajteda i prvo letnje pojačanje kluba biće holandski levi bek Tajrel Malasija.

Pisali smo pre nekoliko dana da je Fejenord dogovorio prodaju reprezentativca Holandije. Junajted će platiti 15 miliona evra i još dva na ime bonusa za 22-godišnjeg Malasiju, a sam igrač se sinoć dogovorio oko ličnih uslova sa "crvenim đavolima".

Malasija će potpisati četvorogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka saranje na još jednu godinu, tako da ga samo lekarski pregled deli od potpisa za engleskog velikana.

Malasija je igrao sjajno u Fejenordu, bio jedan od najboljih igrača u ekipi koja je stigla do finala Lige konferencija.

Nakon Malasije, u Junajtedu se nadaju Frenkiju de Jongu, koga zastupa isti menadžer, ali su pregovori sa Barsinim veznjakom usporili prethodnih dana.

Ako verujete u napredak Junajteda pod vođstvom Ten Haga posetite sajt AdmiralBet i kladite se da će "crveni đavoli" biti među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi, kvota je 1, 81.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke