Dok čekaju odgovor Nigerijca, na Čairu ulažu u budućnost!

Autor: Mladen Heleta
utorak 26.07.2022.
16:56
Izvor: Sportske.net

Sutra će četvorogodišnji ugovor sa Radničkim potpisati mladi napadač Matija Petrović.

FK Radnički Niš
FK Radnički Niš

Povezane vesti

Dok se ekipa priprema za revanš protiv malteške Gzire Junajted, u drugom kolu kvalifikacija za UEFA Ligu konferencije, rukovodstvo niškog Radničkog uveliko radi na jačanju ekipe.

Odgovor napadača iz Nigerije Entonija Udža na Čairu čekaju kao zapete puške, štoper iz Kameruna Etongu Tijeri je izvestan i njegov dolazak u Niš očekuje se krajem ove sedmice, a dosadašnji levi bek Kolubare Andreja Stojanović se već priključio novim saigračima, a očekuje se da će sutra zvanično potpisati višegodišnji ugovor.

Sutra će četvorogodišnji ugovor sa niškim klubom potpisati i Matija Petrović, mladi i perspektivni fudbaler rođen 2004. godine, koji je ponikao u Fudbalskoj školi kluba „Real Niš“, iz koje je prethodnih godina u najbolje srpske klubove otišlo nekoliko fudbalera, koji su se već afirmisali na superligaškoj i prvoligaškoj fudbalskoj sceni Srbije. 

Petrović je napadač i svojim igrama i golovima u omladinskoj i juniorskoj konkurenciji odavno je skrenuo pažnju na sebe, tako da su Radničkom odlučili da ga već ovog leta dovedu na Čair i od njega počnu da prave projekat za budućnost. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke