Dolazak Ronalda pogurao napadača iz kluba, idealan scenario se bliži

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 30.08.2021.
09:15
Izvor: Sportske.net

Dogovor na pomolu?

EPA-EFE/Andrew Couldridge
EPA-EFE/Andrew Couldridge

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Džesi Lingard po svemu sudeći napustiće ovaj klub do kraja letnjeg prelaznog roka.

Dolazak Kristijana Ronalda i definitivno je njegovu minutažu u novoj sezoni sveo na minimum. I sam start sezone nije bio obećavajući kada je ovaj napadač u pitanju budući da je igrao svega četiri minuta do sada u Premijer ligi.

Tu su sada Sančo, Grinvud, Rašford, Marsijal i Kristijano Ronaldo i svi imaju prednost kod Ole Gunara Solskjera, te će klub i igrač pokušati da pronađu najbolje rešenje. Kao takvo, samo se ističe prelazak u Vest Hem gde je blistao prošle sezone na pozajmici.

Engleski mediji govore o novoj pozajmici, sa pravom otkupa ugovora, s tim da bi Lingard trebalo da potpiše novu, trogodišnju saradnju pre nego što ode među "čekićare". On je već imao razgovor sa Dejvidom Mojesom i neophodno je da se utanače svi detalji kako bi Lingard mogao da ojača zahuktali Vest Hem ove sezone. Bio bi to idealan scenario za sve.

Odlično je krenula kampanja za Mojesa i njegove momke, imaju sedam bodova iz tri utakmice, igraju dopadljiv fudbal i Lingard bi to mogao samo da unapredi ukoliko pruži približnu rolu kao u prethodnoj polusezoni. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke