Donaruma rastužio Ibrahimovića

Autor: Aleksandar Golubović
petak 04.06.2021.
12:35
Izvor: Sportske.net

Nije mu svejedno.

Spada/LaPresse via AP
Spada/LaPresse via AP

Povezane vesti

Sve izvesniji odlazak Đanluiđija Donarume iz Milana nije lako pao Zlatanu Ibrahimoviću, koji je verovao da će talentovani golman ostaviti dublji trag na "San Siru".

Reprezentativnom čuvaru mreže Italije ugovor sa Milanom ističe 30. juna i sva je prilika da neće doći do nastavka saradnje, što nije izazvalo ravnodušnu reakciju kod popularnog Ibre.

"Tužan sam zbog mogućeg odlaska Donarume. Veoma tužan. Odrastao je u Milanu i mogao je ostati ovde 20 godina. Možda ne celih 20, jer on nije Ibra, međutim najbolji je golman na svetu. Mogao je postati legenda poput Paola Maldinija", rekao je Ibrahimović za Gazetu delo Sport.

Sa druge strane, Milan je na pragu dovođenja parnjaka Ibrahimoviću, a to će prema svemu sudeći biti odlazeći napadač Čelsija Olivije Žiru.

"Što više vrhunskih igrača budemo dovodili, to će biti bolje. Žiru ima dosta iskustva, a mi se ne možemo pohvaliti sa mnogo igrača sa toliko trofeja poput njega. Ako dođe, dobro je došao", rekao je Ibrahimović, koji će i naredne sezone predvoditi napad Milana.

Ovoga puta u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke