Došao kao velika senzacija posle Mundijala, a Bajern bi sada da ga se reši

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 21.07.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Pomalo je zaboravljen iako je tada bio senzacija Svetskog prvenstva.

EPA-EFE/CLEMENS BILAN
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Povezane vesti

Fudbalski klub Bajern iz Minhena planira da proda francuskog beka Benžamana Pavara, prenosi "Bild".

Momak koji ima 26 godina i dobro se snalazi u ulozi i levog i desnog beka, više nije tako poželjan u Minhenu nakon što su ga doveli 2018. godine posle Mundijala u Rusiji sa velikim očekivanjima. Pavar je tada igrao briljantno u dresu reprezentacije Francuske pomogavši im da dođu do titule svetskog prvaka, što ga je leto kasnije preporučilo Bajernu.

Štutgart je tada prihodovao 35.000.000 na ime obeštećenja, a isto se spekuliše da bi Bajern tražio prilikom njegovog odlaska. Ugovor Benžamana Pavara i slavnog nemačkog kluba važi do 2024. godine, a slučaj je na sebe preuzeo Pini Zahavi iako on nije igračev agent.

Bajern je zamolio Zahavija da pomogne u pronalasku nove destinacije za Pavara, te je on momentalno, kao i uvek, prvo zakucao na vrata Čelsija. Za sada, londonski tim ne želi da se upliće u potencijalni transfer iako je neophodno da se pojačaju na levoj strani terena zbog najavljenog odlaska Azpilikvete u Barselonu.

Benžaman Pavar ima 26 godina, ponikao je u Lilu, a kasnije se probio u Štutgartu. Njegov gol protiv Argentine u osmini finala Mundijala u Rusiji proglašen je za najlepši na turniru.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke