Dragović ide u Englesku, ali ne u Junajted?

Autor: Janko Glavonjić
sreda 11.03.2015.
21:31
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Dragović je ponovo blizu transfera u Premijer ligu, ali njegova destinacija neće biti Mančester!

Beta/AP Photo/Ronald Zak
Beta/AP Photo/Ronald Zak

Povezane vesti

U sam smiraj zimskog prelaznog roka, mnogi engleski mediji objavili su informaciju da će štoper Dinama iz Kijeva Aleksandar Dragović biti Van Galovo rešenje za nesigurnu odbranu Junajteda.

Ostalo je da dve strane usaglase neke sitnice, ali je transfer u poslednjem trenutku otkazan.

Fudbaler koji je svoj put počeo u Austriji, afirmisao se u Bazelu, a sada brani boje Dinama, predstavlja jednog od najperspektivnijih štopera u Evropi u ovom trenutku.

Zato i ne čudi što je na njega bacio oko niko drugi do Arsen Venger!

Dragović ima 24 godine i sa Paulistom bi mogao da čini tandem koji bi konačno rešio probleme Arsenala u odbrani, imajući u vidu lošu formu standardnog štoperskog para Mertezaker-Košelni.

Arsenalu će rival za ovaj potpis uz Mančester Junajted, za koje se pretpostavlja da bi mogli ponovo da kontaktiraju Austrijanca, biti i Borusija Dortmund, koja će ovog leta verovatno raditi 'remont' u odbrani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 11.03.2015
22:38

Apsolutno nije za crveni, odlicno simuliranje Oscara za Oscara, trebalo bi da ga bude sramota da u ovakvu utakmicu sa ovakvim znacajom simulira. A Ibra je cak i sklonio noge, sta reci nego sudijska kradja, i opet po drugi put kazem, da su sudije najveci rak fudbala.