Dribler iz Saudijske Arabije i izdajnik za još jači Murinjov Fenerbahče

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 14.07.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Sklapa se zavidan tim u Istanbulu.

Povezane vesti

Novi trener Fenerbahčea Žoze Murinjo pravi jak tim s kojim želi potpunu dominaciju u Turskoj iduće sezone.

Optimistični su na stadionu "Šukru Saračoglu" povodom starta nove sezone. Radi se na brojnim pojačanjima od čega se do sada izdvajaju dolasci Čaglara Sojundžua i Radeta Krunića koji će i naredne kampanje braniti boje turskog velikana.

Dva nova imena koja bi trebalo uskoro da budu predstavljena jesu dobro poznata lica - Alan Sen Maksimen i Dženk Tosun. Nakon jedne provedene sezone u Al Ahliju, Alan Sen Maksimen je morao da dobije dozvolu od menadžmenta saudijskog šampionata kako bi dogovorio transfer u Tursku što se i desilo. Tako će doskora jedan od najboljih driblera u Premijer ligi pojačati Fener.

Osim njega, dogovoren je dolazak i iskusnog turskog špica koji dolazi iz redova ljutog rivala Bešiktaša - Dženka Tosuna. Njemu je istekao ugovor sa klubom u kojem je i stekao ime, pa će se preseliti na drugu stranu Bosfora, a ujedno na sebe nalepiti etiketu "izdajnika".

Očekuje se još nekoliko interesantnih imena u Fenerbahčeu koji je sinoć pobedio Strazbur 4:0, a jedan od strelaca bio je i Dušan Tadić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke