Dvadeset miliona evra za Hajdukovog supertalenta?! Barsa, Siti i Milan u igri...

Autor: Darko Mitrović
petak 13.08.2021.
22:08
Izvor: Sportske.net

I Splićani bi kao Dinamo?

 EPA-EFE/Igor Kupljenik
EPA-EFE/Igor Kupljenik

Povezane vesti

Iako je Hajduk već godinama u senci zagrebačkog Dinama koji je dominantan u hrvatskom fudbalu, ovoga leta bi to donekle moglo da se promeni zahvaljujući jednom supertalentovanom krilnom fudbaleru Splićana.

U pitanju je 18-godišnji Stipe Biuk koji sa Hajdukom ima ugovor do juna 2026. godine, ali već ovog leta bi pojedini evropski velikani želeli da ga ''kaparišu''.

"Stipu prate brojni veliki svetski klubovi. Tu su imena poput Barcelone, Mančester sitija i Milana, ali i neki drugi klubovi kao što su Lokomotiva Moskva i Frajburg. Hajduk trenutno traži za Biuka između 18 i 20 miliona evra", potvrdio je za ''Index'' Biukov menadžer Dženis Mujičić.

U prilog tome i informacija da su skauti Mančester sitija bili prisutni proteklog vikenda na utakmici između Gorice i Hajduka, naravno zbog Biuka, a Hajduk je taj meč dobio sa 3:1.

Zanimljivo je i da mladi fudbaler doskora nije ni imao procenjenu vrednost na ''Transfermarktu'', da bi ona odjednom dostigla četiri miliona evra, što je takođe pokazatelj o kakvom se talentu radi.

Ako bi se ove najave obistinile i neko Hajduku ponudio 20 miliona evra, to bi bio ubedljovo najveći transfer jednog igrača Hajduka. Rekorder je još uvek Nikola Vlašić koji je za 11 miliona evra prešao u Everton.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke