Dve nevolje za Junajted, hoće li prelazni rok doneti rešenje?

Autor: Boris Jovanović
utorak 16.03.2021.
12:55
Izvor: Sportske.net

Šta nedostaje Mančester Junajted i ko želi da ode...

EPA-EFE/Martin Meissner / POOL
EPA-EFE/Martin Meissner / POOL

Povezane vesti

U Junajtedu su navodno svesni da je Hariju Megvajeru potreban partner u odbrani.

Naime, kapiten je uz sve kvalitete koje ima prilično spor, pa je jasno da predstavlja slabost, u situacijama "jedan na jedan". Prema rečima Rija Ferdinanda, Solskjeru je to jasno pa bi prva meta morao da bude štoper. Za koga se će odlučiti teško je reći, Ramos ili Alaba bi bili idealna pojačanja, ali za sada je to u domenu spekulacija.
Mnogi smatraju da bi Baji kome nude novi ugovor bio bolje rešenje od Šveđanina jer je i brži i jači na lopti, ali problem je što se često povređuje.

Solskjer ima još jedan problem Donija van De Beka, Holanđanin je tražio razgovor sa namerom da saopšti menadžeru da odlazi iz kluba.

Naime, on je počeo od dolaska dva meča u PL, šesti je u rotaciji i boji se da bi mogao čak da ostane bez mesta u reprezentaciji Holandije. Van de Bek gorko žali zbog dolaska na Ostrvo, njegov agent je već napadao Solskjera jer mu ne pruža šansu. Nekadašnji fudbaler Ajaksa je plaćen 50 miliona evra, sigurno da "Đavoli" ne mogu da vrate utrošeni novac pa je pozajmica realnija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Tuesday, 16.03.2021
19:11

Јунајтед не зна где удара, дефинитивно. Ван де Бек је својевремено био повезиван са Реалом као готова ствар, на крају ништа од тога. Јунајтед је успео да га доведе и уместо да искористи играча они баш тад дају шансу Фреду који или је грејао клупу до тад или чак није био ни на клупи. Просто да се човек запита после зашто су доводили перспективног младог играча који је одлично играо у Ајаксу за разлику од оних којима тренутно пружају шансу у првој постави и који се ничим нису показали. Жалосно је што клуб себи дозвољава да доводи такве играче и да после кратког времена од пар месеци траже разговор са менаџером или већ размишљају да напусте клуб. Овде је најгоре прошао Ван де Бек који је очекивао да ће у Јунајтеду показати део или свој пун потенцијал, истовремено да држи место у репрезентацији, а ево га сад где је. Слична је ситуација са још неким играчима и бојим се и тог штопера кад би довели да је дискутабилно да ли би заиста играо прву поставу са Мегвајером или би Солшер опет почео баш тад да испробава Линделофа, Бајиа или кога већ. Туга, чемер, јад, не знам само ни како успевају са овим резултатима.