Dve struje u Bajernu po pitanju transfera, Flik bi dva pojačanja, Braco ima druge ideje!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 25.03.2020.
14:30
Izvor: Sportske.net

Videćemo iza koga će stati klub.

EPA/CHRISTIAN BRUNA
EPA/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Nije se Niko Kovač najbolje slagao sa Hasanom Salihamidžićem, sportkim direktorom minhenskog Bajerna, problem je bio u tome što Braco nije podržavao hrvatskog stručnjaka po pitanju transfera.

Bivši trener Ajntrahta je na kraju ostao bez posla, a njegov naslednik Hansi Flik je počeo da beleži jako dobre rezultate.

Sva je prilika da će ostati na klupi Bajerna i posle ove sezone, za koju je još uvek neizvesno da li će se završiti, a postavlja se veliko pitanje i kojim će putem Bavarci krenuti kada se otvori prelazni rok.

Flik i Salihamidžić se izgleda ne slažu oko određenih stvari i kako piše "Bild" postoji određena tenzija.

Naime, trener Bajerna želi Tima Vernera i Kaija Haverca na leto u timu, dok Braco po svaku cenu hoće Liroja Sanea iz Mančester sitija.

Jasno je da zbog finansijske krize Bajern neće moći da angažuje sva tri pomenuta igrača, pa ostaje da se vidi koga će uprava na kraju podržati.

Kazino baner

Kada je Haverc u pitanju, danas se pojavila informacija da Leverkuzen ne namerava da ga proda za manje od 100 miliona evra, uprkos tome što bi tržište značajno moglo da se promeni zbog prekida sezone, koji je prouzrokovala pandemija koronavirusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zivko Perovic
Wednesday, 25.03.2020
22:56

Sane,haverz pod obavezno,werner moze,to bi bilo top,upamekano takodje,sa ovom 4-om bi bili top tim iako cec igramo mnogo dobro

avatar
Mirjevac
Wednesday, 25.03.2020
19:41

Neko rece da nemci nemaju krizu sa finansijama, hahahha, taj koji to kaze je glup i to ko ona stvar! U ovoj situaciji svi klubovi sveta imaju problem sa finasijama, posto se utakmice ne igraju, nema sponzora, nema Tv pretplate, a plate se morajuisplacivati! Znaci svi imaju problema, naravno ima onih klubova cicji su gazde prebogati, ali taj njihov noovac se ne racuna u klubske finasnije, vec samo onaj koji se zaradio na sportski nain a ne drugacije! Sad je svaki sport stao i zato je kriza!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 25.03.2020
18:21

Uz ta 3 igraca Bayern bi mogao postati najozbiljniji tim i ako su vec sada sila

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 25.03.2020
17:39

Neverovatno da jedan velikan kao Bajern dozvoli sebi da im ovaj amater Braco odlucuje bilo sta.

avatar
Karambol
Wednesday, 25.03.2020
16:59

Bajern ima para da angazuje svu trojicu,bez obzira sto se desava ova pauza zbog virusa,to sto se prica da su klubovi upali u krize su lovacke price.. poenta price je da im sva trojica ne trebaju jer ne zele da gomilaju roster igraca i posle da imaju nezadovoljne igrace.. zamislite da u napadu imate Vernera Levandovskog Gnabrija Komana Sanea Milera Haverca, a svako od njih misli kako zasluzuje da igra u prvih 11,tu bi haos bio 😅

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 25.03.2020
15:47

Ovo je tačno, Flik želi da upari Vernera i Levu.To bi zaista bilo fenomenalno, ali Braco je više za Sanea. Bajern ima novca, gotovo nista nismo kupovali u prethodna dva prelazna roka, samo pozajmice. Za Haverca nećemo dati više od 90. Mozemo da budemo u minusu 200 miliona evra i nećemo imati ama baš nikakav problem. Verner je jeftin, samo 30 miliona evra, takva mi je klauzula u ugovoru. On želi u Bajern, to se zna. Možda ne bi bilo loše da kupimo Sane i Vernera i da predjemo u 4-4-2 Nojer Alaba Ernandez Zile Pavard Kimih Tiago Sane Gnabri Leva Verner. Pored njih dvojice mogli bi još da uzmemo Upamekana, Desta i možda Zakariju ako odu i Toliso i Martinez. To bi bilo sjajno. 90 Sane, 30 Verner, 60 Upamekano, 20 Dest, Zakarija 40. Nije to puno novca oko 250, a zaradicemo na prodaji igrača oko 60 sigurno, možda i preko 120 ako Alaba ode.

avatar
Karambol
Wednesday, 25.03.2020
23:31

Pojacanja su nam neophodna jer ce nas napustiti dosta igraca na leto. Boateng Martinez Toliso Kutinjo Odriozola Perisic izgleda i Alaba jer se prezasitio u Nemackoj, a danas su preneli mnogi mediji da ce mozda i Nojer i ako to ne bih uopste voleo jer mislim da moze braniti jos par sezona na vrhunskom nivou. Zato moramo dovesti Upamekana, Desta, Zakariu,Haverca, Sanea ili Vernera.