Dvojica umesto Pogbe, da li je ovo tim Mančester Junajteda za narednu sezonu?

Autor: Boris Jovanović
subota 24.07.2021.
09:02
Izvor: Sportske.net

Solskjer će ostvariti cilj...

 EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Mančester Junajted je na pragu novog velikog posla, naime, prema informacijama iz Španije, Varan je blizu i taj transfer bi trebalo da bude ozvaničen do kraja meseca. Španski štoper koji odbija da produži ugovor sa Realom bi za 60 miliona evra trebalo da pređe u Englesku.

Ali, to nije sve, i dalje se očekuje prodaja Pogbe koji neće potpisati novi ugovor, Rajola radi sa Pari Sen Žermenom na transferu, uveren je da bi za oko 55 miliona evra sjajni vezista mogao da se vrati u rodni grad.

Izgleda da je kod Engleza sazrelo uverenje da ne smeju da dozvole da Pogba ode kao slobodan igrač, pa će posle pet godina verovatno vratiti polovinu sume uložene u njegovu kupovinu od Juventusa.

I to je osnovno pitanje, kako zameniti Pogbu?

Prva varijanta je da stigne Saul iz Atletika, ali pitanje je koliko bi on koštao iako Španac želi u Premijer Ligu, tim pre što bi dobio veći novac. Uz Saula, Junajted razmišlja o Nevešu iz Vulvsa, on je klasičan plejmejker, a pominje se i Kamavinga kome kao i Pogbi ugovor ističe narednog leta. Što se Neveša tiče, "Đavoli" bi mogli da ponude Lingarda u zamenu, kako bi sačuvali novac za napad na Tripijea. Desni bek Engleske hoće u klub za koji navija, ali Atletiko ne spušta cenu, traže oko 40 miliona evra, što niko neće platiti. Za sada nema ni pregovora, pa se čini da bi Van Bisaka, sa alternativom Dalotom trebalo da bude rešenje kraj desne aut linije. Solskjer prema nekim pisanjima medija smatra da ne treba zameniti Pogbu, tačnije da će Bruno Fernandeš imati nešto drugačiju ulogu, biti povučeniji, i da bi se Saul i Neveš sjajno dopunjavali sa Portugalcem. 

Kako bi izgledao taj tim u postavi 4-3-3?

Henderson na golu ima prednost, De Hea je prekinuo odmor kako bi se ranije vratio u klub i probao da se nametne. Desno je kako rekosmo Van-Bisaka, levo Šo, štoperi Varan i Megvajer. Trio na sredini bi činili Saul, Neveš i Bruno koji bi bio nešto ofanzivniji, desno je naravno Sančo, levo Rašford, u napadu Kavani. Za razliku od nekih prošlih sezona kada se žalio da nema dovoljno dugu klupu, sada bi uz pomenutog Dalota, imao Telješa, Lindelefa, Bajia u odbrani, Van de Beka, MekTomineja, Freda u veznom redu (očekuje se da će Matić otići), Marsijala, Grinvuda kao alternative u napadu, Francuz može da igra na više pozicija.

Zbog svega toga, navijači ne mogu da dočekaju početak sezone

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 24.07.2021
17:22

Искрено нисам пратио Невеша како је играо, међутим ова 2 играча су одлична - Варан и Нигез и треба их довести. Да ли нам је потребан још један везни (Невеш), не бих рекао пошто већ имамо Ван де Бека, МекТоминеја, Фреда, под претпоставком да Матић одлази... У супротном би требало онда размишљати о довођењу нападача или оставити овакву екипу јер би у нападу ротација био Гринвуд. Али ајде, битно је да се нешто дешава у екипи, након трансфера Санча, ускоро вереујем и Варана, верујем да стиже и везњак.