Džejdon Sančo se vraća na početak?!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 18.12.2023.
13:00
Izvor: Sportske.net

Može li da se vrati u staru formu?

EPA-EFE/MARTIN ROSE
EPA-EFE/MARTIN ROSE

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Džejdon Sančo trebalo bi da napusti Mančester junajted ove zime.

Pričalo se o nekolicini opcija za Džejdona Sanča, jedna od njih svakako nije ostanak na "Old Trafordu" gde je u nemilosti Erika ten Haga, pa je za očekivati da se pojačanje Mančester junajteda od 100.000.000 ne zadrži više u ovom klubu.

I, čini se da će morati da se vrati na početak ne bi li restartovao svoju karijeru koja je u velikom padu od dolaska među "crvene đavole". Taj početak podrazumeva Bundesligu, ali ne redove Borusije Dortmund, već Lajpciga!

Naime, "Bild" javlja da je klub iz Saksonije je zainteresovan za Džejdona Sanča, ali im za sada prepreku predstavlja njegova visoka plata kao i obeštećenje. Veruje se da Junajted neće pristati da ga proda za manje od 60.000.000 evra što bi za Lajpcig bilo previše, posebno ove zime. Oni bi se nadali eventualnoj pozajmici, sa otkupom njegovog ugovora, ali po manjoj ceni.

"Bild" je pomenuo i Dortmund, ali je to manje verovatna destinacija za njega u ovom momentu.

Lajpcig radi na skidanju Tima Vernera sa platnog spiska koji ima primanja od 10.000.000 evra, pa se nadaju njegovoj pozajmici u januaru. To je u interesu svih jer Verner ne igra mnogo kod Marka Rozea, a želi da nastupa na Evropskom prvenstvu. Isto važi i za Sanča koji će pokušati da uhvati poslednji voz i impresionira Gereta Sautgejta pred turnir. Biće teško, ali ne i neizvodljivo, posebno u Bundesligi gde je pružao najbolje partije u karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke