Džeko na pijaci, ovo su tri opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 15.07.2020.
10:24
Izvor: Sportske.net

Iako ima 34 godine, Bosanac je na ceni. Gde bi mogao da završi?

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Edin Džeko je na prodaju.

Roma želi da se oslobodi Bosanca, pre svega zbog ugovora koji je bruto 7.5 miliona po godini. On već pet mečeva nije dao gol, Rimljani žele Milika iz Napolija, nude Undera, ali Vezuvijani traže Veretoa i novac.

Džeka bi Inter, ali Roma neće odustati od zahteva, oko 13 miliona evra. Za igrača od 34 godine to nije malo, plus Bosanac zahteva višegodišnji ugovor.

On gleda ka Juventusu, gde je takođe Arek Milik prva meta, ali bi svakako Džeko bio odlična alternativa, odnosno zamena za Iguaina koga Juve pokušava da proda.

Bosanac ima ponudu da se vrati u Englesku, da potpiše za Vest Hem, ali on bi i zbog porodice radije ostao u Italiji.

baner 9

Rimljani sanjaju o Kavaniju, samo to je vezano za promenu vlasništva kluba koja nije izvesna. Pominju se još neki napadači, klub pokušava da zbog silnih gubitaka smanji troškove, a od starijih fudbalera siguran je jedino Kolarov koji je vođa tima, od koga se očekuje da završi karijeru u Rimu i preuzme neku od funkcija u klubu, mada on ima trenerske ambicije...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Wednesday, 15.07.2020
10:54

Rodjen za Sampdoriju, Parmu ili Torino.,ali se bojim da ce onaj ludi Konte da ga dovede u Inter! Salu na stranu, odlican ako je za Dž., na jednu sezonu, ali nece on to, hoce ugovor na 7-8 god i onda da se zajebava sa svima