Ederson sve bliži odlasku, a šta je sa De Brujneom?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 22.07.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Brazilac ide u Saudijsku Arabiju ukoliko se klubovi dogovore.

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Golman Mančester sitija Ederson Moraeš na pragu je odlaska iz kluba u Al Itihad.

Iako je na vrhuncu svoje karijere i važi za jednog od najboljih golmana na planeti, posebno u igri nogom, Edersonu je primamljiv odlazak u Saudijsku Arabiju. Štaviše, već je prihvatio lične uslove Al Itihada i spreman je da napusti tim Pepa Gvardiole gde je od svog dolaska iz Benfike nezamenljiv.

Mančester siti će ga pustiti samo u slučaju da Al Itihad plati 50.000.000 evra, pa preostaje da klubovi ispregovaraju transfer. 

Ono što je takođe važno jeste budućnost Kevina de Brujnea kojem je preostala još jedna godina ugovora sa Mančester sitijem i nije isključeno da do produžetka ne dođe budući da se poklapa sa eventualnim odlaskom Pepa Gvardiole.

Pojavljivale su se informacije o tome da je De Brujne prihvatio da se preseli u Saudijsku Arabiju zajedno sa Edersonom, ali to je daleko od istine. De Brujne nije deo pregovora, niti je dogovorio personalne uslove sa Al Itihadom.

On je upravo nedavno izjavio da je srećan u Mančester sitiju i da je zaradio dovoljno novca tokom svoje karijere da ne mora da odlazi iz kluba u ovom trenutku. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke